Vuosikortti

SEA LIFE Helsinki Annual Pass

Suosittu SEA LIFE -vuosikortti

SEA LIFEn vuosikortilla pääset vierailemaan aaltojen alla vaikka joka päivä vuoden ympäri, sillä kortti on voimassa 12 kk ostopäivästä. Vuosikorttilaisia hemmotellaan myös SEA LIFEn myymälässä, sillä kortinhaltija on oikeutettu -20 % alennukseen koko valikoiman tuotteista! (Ei koske WWF-tuotteita, alennustuotteita eikä postimerkkejä.) Lisäksi Linnanmäen KahVille Merimaailma tarjoaa vuosikorttilaisille -20 % kuumista juomista.

  • Vuosikortti on henkilökohtainen. Kuvallinen henkilöllisyystodistus on esitettävä pyydettäessä.
  • Vuosikortti on esitettävä lipunmyynnissä vierailun yhteydessä.

HUOM! 1.10.-31.12.2014: Vuosikortit SEA LIFEn lipunmyynnistä ostettuna kampanjahintaan 26,00 /aikuinen ja 22,00 /lapsi. Kampanja ei voimassa verkkokaupassa.


UUTTA! Kimppavuosikortin kanssa kahdestaan SEA LIFEen

Kimppavuosikortti oikeuttaa yhden aikuisen ja yhden lapsen (3-14 vuotta) maksuttomaan SEA LIFE – sisäänpääsyyn 12 kuukautta ostopäivästä. Toisen vierailijan on oltava kortissa nimetty henkilö, mutta seuralaiseksi voi ottaa vaihtelevasti eri henkilön! (1 lapsi + 1 aikuinen per kortti) Kimppavuosikortti on kätevä, jos esimerkiksi perheen vanhemmat haluavat käydä vuorotellen lapsen kanssa SEA LIFE – vierailulla.

  • Vuosikortti on kortissa nimetyn henkilön osalta henkilökohtainen. Kuvallinen henkilöllisyystodistus on esitettävä pyydettäessä.
  • Vuosikortti on esitettävä lipunmyynnissä vierailun yhteydessä.
  • Kimppavuosikortti on toistaiseksi myynnissä vain SEA LIFEn lipunmyynnissä, ei verkkokaupassa.

Lahjaksi vuosikortti

Nettikaupastamme voit ostaa henkilökohtaiset vuosikortit kätevästi lahjaksi. Kotiisi postitetaan vuosikorttiin oikeuttava lahjakortti, jonka voi vaihtaa lipunmyynnissä varsinaiseen vuosikorttiin. Valikoimasta löytyvät henkilökohtainen aikuisen ja henkilökohtainen lapsen vuosikortti.

  • Toimitusaika 1-2 viikkoa.

Osta nyt »


Merimaailmassa tapahtuu

Tapahtumat

Lue lisää tapahtumistamme

Osta verkosta ja säästä


Lisää lippuvaihtoehtoja

starfishKoko vuoden aukioloajat löydättäältä!


Aukioloajat

Klikkaa yläpuolelta ja tutustu vuoden 2014 aukioloaikoihin


Löydä meidät
Flickr
YouTube
Facebook
Twitter