Welkom

Schildkröten-Fest, Schildkröten-Wochen

... in de fascinerende onderwaterwereld van SEA LIFE Oberhausen. SEA LIFE Oberhausen is het grootste SEA LIFE aquarium van Duitsland en boeit zijn bezoekers al 8 jaar met telkens weer nieuwe dieren en tentoonstellingen met betrekking tot het leven in de zee. Gelegen in de directe omgeving van het CentrO – het grootste overdekte winkelcentrum in Europa – is het een fantastische bestemming voor een dagtrip naar Oberhausen.

SEA LIFE Oberhausen

Op slechts 45 minuten rijafstand vanaf Enschede (en 1 uur vanaf Arnhem) wacht een fascinerende onderwaterwereld op zijn bezoekers. Bekijk meer dan 5.000 zeebewoners in ruim 50 grote aquaria, op 4.000 m². Beleef in een dag tijd de enorme en kleurrijke diversiteit van de onderwaterwereld. De reis begint bij de bergbronnen van de Rijn, loopt via de kusten van de Noord- en Oostzee, via een tropisch rif met haaien, roggen en groene zeeschildpadden, tot in de jungle van de Amazone met zijn gevaarlijke bewoners als piranha’s, meervallen en een sidderaal.

SEa Life Oberhausen, Fütterung, Haie, Rochen

Het hoogtepunt is de 10 meter lange acryltunnel, die door het met 1,5 miljoen liter water gevulde tropische bassin voert. Als een duiker loopt u hier 6 meter onder het wateroppervlak door een schitterend vormgegeven rif. Buiten spelen de vrolijke otters en kunt u genieten van de zon op ons terras. Een winkel, een restaurant, de ottershop en een zonneterras met uitzicht op de haven nodigt uit voor een gezellige pauze. SEA LIFE Oberhausen is geschikt voor de hele familie.


Zo vindt u ons

Auto: u kiest vanaf Nederland de snelweg richting Oberhausen. U volgt de borden naar Oberhausen Neue Mitte, daarna volgt u de borden richting de kostenlose parkeerplaatsen op P3 of P4. Indien u dichterbij wilt parkeren kunt u dit op het terrein van Spionage, een dagticket kost circa EUR 3.

Openingstijden

Dagelijks van 10 tot 18.30 uur (de kassa sluit 17 uur)

Entreeprijzen

Volwassenen (vanaf 15 jaar)

€ 24,95 p.p.

Kinderen (3 – 15 jaar)

€ 18,95 p.p.

Kinderen tot 3 jaar

Gratis

Kinderen tot 15 jaar hebben enkel onder begeleiding van een volwassene toegang tot het SEA LIFE.

Online tickets boeken en sparen! »

Alle online tickets moeten uitgeprint aan de kassa worden voorgelegd.

Houdt er rekening mee dat het tijdens de vakanties en de weekenden tot wachttijden kan komen.


Online buchen & 40% sparen!

Öffnungszeiten

Täglich
10.00 - 18.30 Uhr
Einlass
bis 17:00 Uhr


NEWSLETTER

Neuigkeiten, Events und Angebote

Jetzt Anmelden »
Besuchen Sie uns auf
Flickr
YouTube
Facebook