Bescherm onze zeeën

Loggerhead turtle

Het SEA LIFE netwerk laat niet alleen miljoenen mensen zien hoe prachtig de wereld van de zeeën en oceanen is, maar speelt ook een belangrijke rol in het beschermen van deze wateren en hun bewoners voor de toekomst. SEA LIFE zorgt ervoor dat natuurbehoud in stand wordt gehouden door mensen er meer bewust van te maken en levert regelmatig een directe bijdrage aan het behouden van de natuur en van het welzijn van de zeedieren. In de afgelopen jaren is er een speciaal plan opgesteld om deze activiteiten mogelijk te maken en verder te ontwikkelen. Dit plan wordt SAVE OUR SEAS (RED ONZE ZEEËN) genoemd - afgekort tot S.O.S.


Beach Clean Up 2014 groot succes!

beach clean up 2014

Ook dit jaar was de Beach Clean Up in Scheveningen weer een groot succes! Afgelopen zaterdag verzamelden meer dan 100 mensen zich bij Hart Beach Surfschool en zamelden zij in totaal 392,7 kilo afval in, verdeeld over 85 vuilniszakken!

De Haagse basisschool Het Volle Leven kwam met een grote delegatie van ouders en kinderen om te helpen met de schoonmaak, evenals veel inwoners van Scheveningen en omgeving. Met bijzondere items die op het strand werden gevonden konden de kinderen samen met Kust & Zee een afval-kunstwerk maken.

Surfrider Foundation Europe lanceerde dit jaar de 19e editie van Ocean Initiatives, die wereldwijd plaats heeft gevonden van 20 t/m 23 maart. Hart Beach Surfschool organiseerde deze dag in samenwerking met O’Neill, Kust & Zee, Sea Life Scheveningen én de Surfrider Foundation Holland.


Strandschoonmaak 22 maart 2014

Strandschoonmaak

Op zaterdag 22 maart 2014 organiseert Hart Beach Surfschool in samenwerking met O’Neill, Kust & Zee, Sea Life Scheveningen én de Surfrider Foundation Holland de Beach Clean Up 2014!

Surfrider Foundation Europe lanceert dit jaar de 19e editie van Ocean Initiatives, die wereldwijd plaatsvindt van 20 t/m 23 maart 2014. De Beach Clean Up maakt hier onderdeel van uit.

Het doel van de Beach Clean Up is om de bewustwording van de afvalproblemen rondom de stranden te verspreiden en om zoveel mogelijk zwerfafval in te zamelen. Hoe lang duurt het voordat een patatbakje is afgebroken? En wat kan je allemaal voor moois van strandafval maken? Na de Beach Clean Up kan je bij Kust & Zee terecht voor een spel en bouw je mee aan een kunstwerk van afval!

Tijdens de Beach Clean Up maken alle deelnemers kans op mooie prijzen in de Clean Beach Battle! Deelnemers met de grootste, zwaarste en meest milieubelastende hoeveelheid ingezameld afval zullen worden bekroond tot ´Kings of the Clean Beach´!

Wil jij ook een bijdrage leveren aan het bereiken van een schone kust? Doe dan ook mee!

Datum : Zaterdag 22 maart 2014
Tijd : START om 12:00 uur
Locatie : Hart Beach Surfschool, strandweg 3b, Scheveningen
Aanmelden : http://www.hartbeach.nl/surfschool/agenda/


Conservation projects

Opvang & vrijlating Flip

Flip

Ontdek meer

Schildpadweek 2013

Loggerhead turtle

Ontdek meer

Haaienweek 2013

Nurse shark

Ontdek meer >

Zeepaard kweekprogramma

seahorse - back from the brink

Ontdek meer >

Strandschoonmaak Weekend 2014

beach clean

Ontdek meer >


Bespaar Koop uw kaartjes online


Meer tickets

Openingsuren

Dagelijks
10- 18.00
Kassa dicht
17.00
Juli & Aug
10- 20.00


Schrijf u in voor nieuws en speciale aanbiedingen

Word lid »
vind ons op
Flickr
YouTube
Facebook
Twitter