Partners


2e kaartje gratis bij aankoop van Princess product

princess

Leuke promotie met Princess - Ontvang bij aankoop van een Princess product het 2e kaartje gratis. Kijk voor de voorwaarden op: http://bit.ly/1fxgh7Z

De actie loopt t/m 27 april en de voucher is geldig t/m 31 juli 2014.


Queens Vis - promotie partner van SEA LIFE Scheveningen

promo queens

Goedkoop naar SEA LIFE in Scheveningen? Koop dan nu een zak Queens ASC Panga mét SEA LIFE sticker in de supermarkt en ontvang het tweede kaartje gratis.

Klik hier voor meer informatie over deze actie: http://bit.ly/16YOtmA

Queens Vis levert producten met een MSC (Marine Stewardship Council) keurmerk voor wildgevangen vis, hetgeen bijdraagt aan duurzame visserij en gezonde oceanen en met het ASC (Aquaculture Stewardship Council) keurmerk voor verantwoorde kweekvis.


Combinatiekorting met andere Haagse attracties

Voor groepen van meer dan 20 personen zijn er aantrekkelijke kortingen mogelijk.
Van te voren reserveren is verplicht. U belt de attractie waar u het eerst heen wilt gaan met uw groep en zij regelen de rest voor u.

Deelnemende Haagse attracties: Madurodam, Omniversum, Escher in t paleis, Panorama Mesdag, en Museon. Verder: Recreatiepark Linnaeushof in Bennebroek (voor basisscholen) en Corpus in Oegstgeest.

Combinatietickets individueel bezoek
Wij bieden aan onze kassa combinatietickets aan met de volgende attracties: Madurodam en Omniversum.


Eetcafé Binky Beer

Eetcafé Binky Beer is partner van SEA LIFE Scheveningen. Bij uw bezoek aan onze attractie kunt u gebruik maken van dit restaurant / eetcafé. Binky Beer is tevens partner van SEA LIFE bij verjaardagsfeestjes. Ook kunt u een groepsbezoek aan SEA LIFE combineren met een hapje en een drankje bij Binky Beer. Kijk voor meer informatie: www.beren.nl


Ooievaarspas

De Ooievaarspas is geldig bij SEA LIFE Scheveningen. Op vertoon van deze pas ontvangt u 50% korting aan de kassa van SEA LIFE Scheveningen. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.


BespaarKoop uw kaartjes online


Meer tickets

Openingsuren

Dagelijks
10- 18.00
Entree dicht
17.00
Juli & Aug
10- 20.00


Schrijf u in voor nieuws en speciale aanbiedingen

Word lid »
vind ons op
Flickr
YouTube
Facebook
Twitter