new turtle

Bescherm Onze Zeeën

Het SEA LIFE netwerk laat niet alleen miljoenen mensen zien hoe prachtig de wereld van de zeeën en oceanen is, maar speelt ook een belangrijke rol in het beschermen van deze wateren en hun bewoners voor de toekomst.

SEA LIFE zorgt ervoor dat natuurbehoud in stand wordt gehouden door mensen er meer bewust van te maken en levert regelmatig een directe bijdrage aan het behouden van de natuur en van het welzijn van de zeedieren.

In de afgelopen jaren is er een speciaal plan opgesteld om deze activiteiten mogelijk te maken en verder te ontwikkelen. Dit plan wordt SAVE OUR SEAS (RED ONZE ZEEËN) genoemd - afgekort tot S.O.S.

Wereldwijd en Lokaal
Dankzij het grote SEA LIFE netwerk is het mogelijk om wereldwijd projecten te lanceren voor het behoud van onze zeeën. Een goed voorbeeld hiervan is het door SEA LIFE opgerichte schildpaddenopvangcentrum in Zakynthos (Griekenland). Maar ook lokaal zet SEA LIFE zich in! Zo is SEA LIFE Blankenberge de uitbater van het enige zeehondenopvangcentrum van België. Lees hieronder meer over enkele van onze meest prominente projecten.


koop online tot 20% korting!


Meer tickets

Openingsuren

Open vanaf
10h
Kassa open tot
16h
Attractie open tot
17h

Scholen en groepen

info@sealife.be
050/42.43.00


Schrijf u in voor nieuws en speciale aanbiedingen

Word lid »
vind ons op
YouTube
Facebook
Twitter