Attraction location map

Er valt het hele jaar door wel wat te beleven in SEA LIFE Blankenberge! Bekijk hieronder de eerstvolgende evenementen die op de planning staan.

Zeemeerminnen & piraten

SEA LIFE Blankenberge wordt tijdens de herfstvakantie omgedoopt wordt tot een piraten- en zeemeerminnenparadijs! Het uitdagende piratenparcours leert je hoe je een echte piraat wordt! Laat je door de zeemeermin schminken in een piraat/zeemeermin. Maak je bezoek helemaal compleet door jouw deelname aan de piratenschool!

26 oktober - 3 november

Tickets

Suske & Wiske

Tot en met 11 november kun je in SEA LIFE Blankenberge deelnemen aan een zoektocht met Suske & Wiske. Ze leren je er hoe je samen met hen extra zorg kunt dragen voor de natuur. Breng je de zoektocht tot een goed eind, dan krijg je een unieke Suske&Wiske-beloning! Rep je als de snelste naar SEA LIFE en ga op avontuur met jouw striphelden.

 

tot 11 november

 

Tickets

2020

Ook in 2020 staat er heel wat leuks op de planning! Hou deze pagina in de gaten om als eerste de nieuwe evenementen te leren kennen.

 

Covid-19 update

Wij zijn open! Iedereen die een bezoek wil brengen, moet op voorhand online een tijdslot reserveren. Zo vermijden we wachtrijen en kan er steeds voldoende afstand gehouden worden. Lees onze update om de voorziene maatregelen te raadplegen.