Ga naar de hoofdinhoud

Animal Crossing: New Horizons

Reserveer hier!
1080X1080 Sealife X AC Keyvisual NL (2)

10 juli > 31 augustus 2024

Een unieke samenwerking in Europa tussen SEA LIFE Blankenberge en Nintendo laat bezoekers in de wereld van Animal Crossing: New Horizons duiken


Dompel jezelf deze zomer onder in een uniek en rustgevend universum met Animal Crossing: New Horizons en het Eilandleven-pakket in SEA LIFE Blankenberge. Animal Crossing is een reeks levenssimulatie-games van Nintendo die spelers een eigen bestaan laat opbouwen in een wereld vol kleurrijke bewoners.

EEN UNIEKE SAMENWERKING

De populaire levenssimulatie-game Animal Crossing: New Horizons, die sinds de lancering in maart 2020 al meer dan 45 miljoen* spelers heeft vermaakt, bundelt de krachten met SEA LIFE voor een meeslepende ervaring in België. Deze samenwerking laat bezoekers het zeeleven ontdekken door de ogen van diverse iconische personages uit de game.

ACTIVITEITEN EN ONTMOETINGEN

Geleid door een excursiegidsboekje kunnen bezoekers de Sea Life Islands verkennen, Tom Nook en andere eilandbewoners ontmoeten, waaronder Aurora en Octavian, en vele zeedieren ontdekken. Ook kunnen ze op zoek gaan naar Gulliver, die ergens op de stranden van SEA LIFE is aangespoeld.

Bezoekers kunnen stempels verzamelen, die ze krijgen van de bewoners van de SEA LIFE Islands en oog in oog komen te staan met de enige echte mascotte Tom Nook! Aan het eind van hun bezoek kunnen fans merchandise van Animal Crossing: New Horizons aanschaffen in de winkel van het aquarium.

De Animal Crossing: New Horizons-activiteiten zijn van 10 juli t/m 31 augustus te beleven in SEA LIFE Blankenberge.

Health