Japanese spider crab

Deadliest Catch The Experience

Discovery Channel en SEA LIFE Blankenberge brengen samen de hit tv-serie Deadliest Catch, nu in haar negende seizoen, tot leven in één van België’s favoriete toeristische attracties.

Bezoekers zullen wilde zeeën, onweer en stormachtige winden moeten trotseren maar zullen worden beloond met een ongekend uitzicht op de prachtige sterren van Discovery Channel’s Deadliest Catch: de machtige king crabs. "Ze zijn vooral bekend om hun indrukwekkende grootte; king crabs kunnen maar liefst 8 kilo wegen en hun omvang kan bijna 2 meter bedragen", verklaart Steve Vervaecke, hoofd dierenverzorging voor SEA LIFE Blankenberge. "Onze gasten krijgen een zeer goed zicht op niet minder dan 10 van deze indrukwekkende wezens in Deadliest Catch The Experience". Dappere bezoekers zullen tevens ook oog in oog komen met de andere sterren van Discovery Channel’s Deadliest Catch; Chionoecetes opilio, beter bekend als snow crabs.

Wereldprimeur!


Deadliest Catch The Experience

"Van de mannen en vrouwen van Discovery Channel’s Deadliest Catch wordt gezegd dat ze één van de meest avontuurlijke en uitdagende banen in de wereld hebben," zegt Frank Cornelissen, marketing manager voor SEA LIFE Blankenberge. "Met de toevoeging van Deadliest Catch The Experience zal SEA LIFE Blankenberge de enige plek in de wereld zijn waar je deel kan uitmaken van de opwinding en avontuur van Discovery Channel’s Deadliest Catch zonder daadwerkelijk een bemanningslid te zijn".

Deel van Deadliest Catch The Experience zal gaan over het Individual Fishing Quota systeem dat geïntroduceerd werd tussen het eerste en tweede seizoen van Discovery Channel’s Deadliest Catch. "We zijn zeer sterk begaan met de bescherming van onze zeeën en alle wezens die er in leven, en voelen ons genoodzaakt om te wijzen op de maatregelen die een evenwichtig ecosysteem veiligstellen" benadrukt Steve Vervaecke. "In combinatie met ons kweekprogramma voor zeepaardjes, ons zeehondenopvangcentrum en tientallen projecten van het SEA LIFE Marine Conservation Trust zal dit dienen om onze gasten verder te informeren over het belang van de instandhouding van het zeewezen – en de rol die zij erin kunnen spelen”.

Vissenfeitjes 1 of 3

Geef je op voor onze nieuwsbrief!

SEA LIFE Newsletter

Ontvang updates en exclusieve aanbiedingen

Een unieke foto?

Seal Sanctuary

Maak een unieke foto!

koop online tot 20% korting!


Meer tickets

Openingsuren

Open vanaf
10h
Kassa open tot
16h
Attractie open tot
17h

Scholen en groepen

info@sealife.be
050/42.43.00


Schrijf u in voor nieuws en speciale aanbiedingen

Word lid »
vind ons op
YouTube
Facebook
Twitter