Adopteer een zeehond

Seal Rescue

Ieder jaar spoelen er aan onze Belgische kust tientallen zieke zeehondjes aan. Deze jonge pups zijn ziek, gewond, uitgeput en sterk vermagerd. Gescheiden van hun moeder hebben deze dieren een zeer geringe overlevingskans. Het SOS Rescue Team van SEA LIFE Blankenberge vangt deze jonge zeehondjes op en verzorgt ze in het eigen zeehondenopvangcentrum. Na drie tot vier maanden intensieve verzorging worden de opgevangen zeehonden terug vrijgelaten.

Dit doen wij nu reeds 14 jaar en met groot succes. In de afgelopen jaren hebben we meer dan 350 zeehonden opgevangen. Helaas zijn hier grote kosten aan verbonden; het opvangen en verzorgen van een zeehondenpup kost 2.500 euro en wij ontvangen hiervoor geen enkele ondersteuning of subsidie van de overheid.

Een van de manieren om de verzorging van een zeehond te ondersteunen is het adopteren van een pup. De kosten hiervoor bedragen 500 euro – een bedrag dat integraal naar de verzorging van opgevangen zeehonden gaat.

Als adoptieouder mag je de naam van je zeehondje kiezen. Je krijgt 1 adoptiepas waarmee je steeds met 5 vrienden of familieleden SEA LIFE Blankenberge mag bezoeken. Daarnaast wordt je uitgenodigd op de dag van de vrijlating om je eigen zeehondje de vrijheid te schenken.

Interesse in het adopteren van een zeehondje? Bel ons op 050 / 424 300!


Zeehondenvrijlating (01-03-2013)

Seal photos

30 afbeeldingen

Zeehondenvrijlating (30-11-2012)

Seal photos

21 afbeeldingen


koop online tot 20% korting!


Meer tickets

Openingsuren

364 dagen per jaar open

Open vanaf
10h
Kassa open tot
17h
Attractie open tot
18h

Scholen en groepen

info@sealife.be
050/42.43.00


Schrijf u in voor nieuws en speciale aanbiedingen

Word lid »
vind ons op
YouTube
Facebook
Twitter