Attraction location map

Sea Lab -merilaboratorio

Sea Lab -merilaboratorio - uusi näyttelyosiomme!

Tutustu maailman meriin ja näe, miten ilmastonmuutos sekä muut saasteet vaikuttavat.  Uudessa Sea Labissa opit myös, miten itse voit omilla valinnoillasi vaikuttaa meriin ja ympäristöömme. Luodaan myös tuleville sukupolville mahdollisuus tutustua ja nauttia merestä! 


Sukella merten ja ilmastonmuutoksen maailmaan SEA LIFEn uudessa interaktiivisessa, Sea Lab-merilaboratoriossa. Tule oppimaan, miten tärkeä ja rajallinen luonnonvara sinisen planeettamme vedet lopulta ovat, ja miten ilmastonmuutos uhkaa niitä lämpenemisen ja sulavien mannerjäätiköiden myötä nyt ja lähitulevaisuudessa.

Merilaboratoriossa voit myös tutkia mikroskoopilla planktonia, oppia rehevöitymisen haittavaikutuksista sekä tutustua, miten esimerkiksi meriin päätyvä mikromuovi vaikuttaa vesistöjen toimintaan. Saat myös tietoa ja konkreettisia ohjeita vastuullisista valinnoista liittyen matkailuun, ostoksiin ja syömiseen sekä muihin keinoihin, joilla voimme hillitä haitallisia muutoksia. 

Meriahvenemme Mikko sai myös uuden altaan Sea Labista. Mikko totuttelee altaaseensa ja on nähtävillä altaassa jo nyt! 

Sea Labin myötä opastusvalikoimaamme lisätään myös erillinen, aiheeseen liittyvä opastus. Lisätietoja opastuksesta ja sen sisällöstä saat myyntipalvelustamme (myyntipalvelu@sealife.fi).