Attraction location map

Koulut
ja päiväkodit

Eri luonnonolojen mukaan teemoitetussa näyttelyssämme oppilaat pääsevät näkemään hämmästyttävät merten eläimet lähietäisyydeltä. SEA LIFE -vierailu on lapsille kokemus, joka auttaa ymmärtämään vedenalaista maailmaa ja sen suojelun tärkeyttä. Haluamme, että kaikki rakastavat meriä ja niissä eläviä eläimiä yhtä paljon kuin me.

Ohjelmaa kouluille ja päiväkodeille!

Yhteystiedot: 09 5658 2024 / myyntipalvelu@sealife.fi

Kouluille ja päiväkodeille suunnattu ohjelmamme on täydellinen oppimishaluisille lapsille ja nuorille sekä tietenkin opettajille ja ohjaajille myös. Esittelemällä vedenalaisen ympäristön kauneuden haluamme inspiroida kaikkia auttamaan meitä vesistöjen suojelussa. Vierailun aikana kuulet, mitä SEA LIFE tekee suojellakseen tulevien sukupolvien merellistä perintöä. Tämän lisäksi, ryhmät oppii myös, miten he voivat itse auttaa ja osallistua luonnonsuojeluun. 

 

 

Luokkaretki SEA LIFEen!

Suunnittele hieman erilainen koulupäivä luokallesi! 

SEA LIFE on luokkaretkikohde, joka toimii säällä kuin säällä! Eri elinympäristöjen mukaan teemoitetussa näyttelyssämme oppilaat kohtaavat jopa 1500 eläintä, muun muassa piraijat, sähköankeriaan, Mussukka-seeprahain ja Mikko-meriahvenen. Elämysaltaalla on mahdollista kokeilla, miltä merisiili oikeasti tuntuu. Tasatunneittain järjestettävissä ruokintanäytöksissä lapset pääsevät kuulemaan lisää eläimistämme oppailtamme. 

Koulut

Pääsyliput peruskoululaisille 5€ / 6,50€ / 7€

 

UUTUUS! Uusi, kouluryhmille (9-vuotiaat ja vanhemmat) suunnattu kouluohjelmamme sisältää tutustumisen Sea Lab -merilaboratorioon yhdessä oppaan kanssa. Merilaboratoriossa ryhmät oppivat lisää ilmastonmuutoksen vaikutuksesta meriin sekä mertensuojelusta interaktiivisten, kiinnostavien tehtävien kautta. Lisäksi jokainen osallistuja saa mukaansa infovihkosen, joka kertoo lisää tästä tärkeästä aiheesta ja innostaa myös vierailun jälkeen! Kouluohjelman kesto on 30 minuuttia ja ohjelma suoritetaan Sea Lab -merilaboratoriossa. Kouluohjelman hinta on 7€ /oppilas (sis. pääsylipun ja kouluohjelman) ja suosittelemme kouluohjelmaa yli 9-vuotiaille. Minimissään 10 oppilasta. 

 

Koululaisryhmille (peruskoulu) tarjoamme aina edulliset pääsyliput, vain 5€ / oppilas. Jokaista viittä oppilasta kohtaan pääsee yksi opettaja veloituksetta. Ilmoitattehan meille vierailustanne etukäteen joko sähköpostitse myyntipalvelu@sealife.fi tai puhelimitse 09 5658 2024. 

 

Lipputyyppimme 6,50€ / oppilas sisältää myös 30 minuutin ohjatun opastuksen mertensuojeluteemalla. Huom! Minimissään 10 oppilasta / ryhmä. Mikäli ryhmänne on alle 10 oppilasta, olettehan yhteydessä Myyntipalveluun (myyntipalvelu@sealife.fi // 09 5658 2024)

 

 

Opastukset

Tarjoamme kouluryhmille erilaisia opastuskierroksia omatoimisen vierailun ohella. Lisätietoja ja tarkemman opastusesittelyn löydät "Opastukset" välilehdeltä. Huomioittehan eri opastusten kohdalla myös ryhmän maksimikoot. 

 

Oma opas (vain kouluille ja päiväkodeille, n. 30 minuuttia, max. 15 lasta/opas, 32€)

Oman oppaan kanssa pääsette kiertämään vapaasti näyttelyssämme ja kyselemään mielessä olevat kysymykset suoraan ammattilaiselta. 

  

Teemaopastus (n. 30 minuuttia, max. 15 lasta/opas, 45€)

Teemaopastuksessa voitte valita mieleisenne aihealueen ja kuulla lisää henkilökuntamme kertomana. Vaihtoehtoja on mm. hait & rauskut sekä sademetsä & tropiikki. Opastuskierroksen aiheen voi päättää myös vasta SEA LIFEen saapuessanne. 

 

Haikoulu (n. 30 minuuttia, max. 15 lasta/opas, 45€)

Haikoulussa opitaan paljon uutta haiden elämästä! Oppilaat pääsevät tutustumaan muun muassa hain ihoon, hampaisiin ja munakoteloihin yhdessä SEA LIFE -oppaan kanssa. Haikouluun kuuluu myös pieni tietovisa, jonka avulla selviää lisää jännittävää haitietoa. Jokainen lapsi saa muistoksi diplomin Haikoulun suorittamisesta. Kesto n. 30 minuuttia. (enint. 20 lasta /opas)

 

Elämysvartti (n. 15 minuuttia, max. 15 lasta/opas, 25€)

Elämysvartti on tiivis, elämyksellinen tuokio oppaan seurassa. Elämysvartissa keskitytään yhteen valittuun aihealueeseen interaktiivisin keinoin. Sopii myös päiväkodeille. 

 

HaiLite (n. 60 minuuttia, max. 15 lasta/opas, 85€)

Tunnin Hai Lite -kierroksella kierretään koko näyttely ehdottomine huippukohtineen! Tapaat kaikki SEA LIFEn ykköspersoonat, muun muassa seeprahai Mussukan ja luonteikkaan Mikko-meriahvenen. Kierroksen keston takia emme suosittele tätä opastusta aivan pienimmille oppilaille. 

On the Day Price Hinta / oppilas Saving
Pääsylippu 5€ 5€ -
Pääsylippu & opastus Suojeluteema 6,50€ - -
Varaa lippusi täältä >

Liput

Varaa vierailusi puhelimitse (09-5658 2024) tai sähköpostitse (myyntipalvelu@sealife.fi) 

Tilat

Eväiden syönti retken aikana on myös mahdollista!

Mertensuojelu kouluohjelma

Tulosta kouluohjelma luokalle mukaan etukäteen sivun alaosasta! 

Liput

Varaa vierailusi puhelimitse (09-5658 2024) tai sähköpostitse (myyntipalvelu@sealife.fi) 

Show previous slide
Show next slide

Liput

Varaa vierailusi puhelimitse (09-5658 2024) tai sähköpostitse (myyntipalvelu@sealife.fi) 

Show previous slide
Show next slide

Tilat

Eväiden syönti retken aikana on myös mahdollista!

Show previous slide
Show next slide

Tilat

Eväiden syönti retken aikana on myös mahdollista!

Show previous slide
Show next slide

Mertensuojelu kouluohjelma

Tulosta kouluohjelma luokalle mukaan etukäteen sivun alaosasta! 

Show previous slide
Show next slide

Mertensuojelu kouluohjelma

Tulosta kouluohjelma luokalle mukaan etukäteen sivun alaosasta! 

Show previous slide
Show next slide

Päiväkodit

Pääsyliput päiväkodeille ja perhepäivähoitajille 

Tarjoamme päiväkotiryhmille aina edulliset sisäänpääsyliput, vain 5€/lapsi. Jokaista viittä lasta kohtaan yksi ohjaaja pääsee veloituksetta. Ilmoitathan meille etukäteen vierailustanne, joko sähköpostitse myyntipalvelu@sealife.fi tai puhelimitse 09 5658 2024. 

Opastukset

Päiväkoti-ikäisille olemme luoneet myös omia opastuksia, jotka soveltuvat erityisesti tälle ikäluokalle. 

Haiesikoulu (n. 30 minuuttia, max. 15 lasta/opas, 32€)

Haiesikoulu-ohjelmassa opitaan paljon uutta haiden elämästä. Lapset saavat tutustua muun muassa hain ihoon, hampaisiin ja munakoteloihin. Lisäksi leikitään haiaiheinen leikki. Jokainen lapsi saa muistoksi oman diplomin osallistumisesta.

 

 

Oma opas (n. 30 minuuttia, max. 15 lasta/opas, 32€)

Oma Opas on ryhmän käytettävissä puolen tunnin ajan. Vapaamuotoisella kierroksella opas etenee lasten tahtiin vastaten kaikkiin mahdollisiin ja mahdottomiin kysymyksiin. Lisäksi tutustutaan mielenkiintoiseen rekvisiittaan.

 

Lisäksi päiväkotiryhmien on mahdollista valita myös kouluille suunnattujen opastusten joukosta, sillä osa niistä soveltuu myös päiväkoti-ikäisille. 

 

Hyvä tietää

  • Koululaishinnat myönnetään, kun kyseessä on oppilaitoksen (peruskoulu) vierailu.
  • Kaikki ryhmävierailut on varattava ennakkoon (mielellään 2 viikkoa aikaisemmin)
  • Erillisestä sopimuksesta voimme avata tiistaisin tai perjantaisin koulu- ja päiväkotiryhmiä varten normaalia aikaisemmin. (Aikaisintaan klo 8.30) Sovithan asiasta viimeistään kaksi viikkoa ennen aiottua vierailuajankohtaa.
  • Kiireisempään luokkaretkiaikaan (vkot 21-22) opastetut kierrokset ovat mahdollisia vasta klo 14 jälkeen, myös viikoilla 19-20 on normaalia vilkkaampaa.
  • Jokaista viittä (5) maksavaa lasta kohden pääsee yksi aikuinen veloituksetta sisään ryhmän valvojana. Alle 3-vuotiaat lapset pääsevät sisään veloituksetta. Mikäli kaikki ryhmän lapset ovat alle 3-vuotiaita, aikuisilta veloitetaan normaalihintainen aikuisen pääsylippu.  
  • Kaikki opaspalvelut veloitetaan erikseen pääsylippujen lisäksi.
  • Laskutettavista käynneistä tulee sopia etukäteen varauksen yhteydessä (laskutuslisä 9€, sis. alv. 24 %).
  • Opastetun ohjelman jälkeen on mahdollista jatkaa omatoimista tutustumista näyttelyyn, pääsylippu on voimassa koko päivän
PDF icon PDF icon
Mertensuojelu kouluohjelma