Attraction location map

Koulut
ja päiväkodit

Ohjelmaa kouluille ja päiväkodeille!

Eri luonnonolojen mukaan teemoitetussa näyttelyssämme oppilaat pääsevät näkemään hämmästyttävät merten eläimet aivan lähietäisyydeltä. SEA LIFE -vierailu on lapsille kokemus, joka auttaa ymmärtämään vedenalaista maailmaa ja sen suojelun tärkeyttä. Haluamme, että kaikki rakastavat meriä ja niissä eläviä eläimiä yhtä paljon kuin me.

Kouluille ja päiväkodeille suunnattu ohjelmamme on täydellinen oppimishaluisille lapsille ja nuorille sekä opettajille ja ohjaajille myös. Esittelemällä vedenalaisen ympäristön kauneuden haluamme inspiroida kaikkia auttamaan vesistöjen suojelussa. Vierailun aikana kuulet, mitä SEA LIFE tekee suojellakseen tulevien sukupolvien merellistä perintöä. Tämän lisäksi, ryhmät oppivat myös, miten he voivat itse auttaa ja osallistua luonnonsuojeluun. 

Ilmoitattehan meille vierailustanne etukäteen joko sähköpostitse myyntipalvelu@sealife.fi tai puhelimitse 09 5658 2024. 

 

 

Luokkaretki SEA LIFEen!

Suunnittele hieman erilainen koulupäivä luokallesi! 

SEA LIFE on luokkaretkikohde, joka toimii säällä kuin säällä! Eri elinympäristöjen mukaan teemoitetussa näyttelyssämme oppilaat kohtaavat jopa 1500 eläintä, sademetsän piraijoista ja sähköankeriaasta tropiikin värikkäisiin kaloihin sekä valtamerten haikaloihin. Elämysaltaalla on mahdollista kokeilla, miltä merisiili oikeasti tuntuu sekä oppia lisää näistä mielenkiintoisista piikikkäistä olennoista. 

Järjestämme tasatunneittain ruokinta- ja infotuokioita, jossa lapset pääsevät kuulemaan lisää eläimistä oppailtamme. 

 

Koulut

Koululaisryhmille (peruskoulu) tarjoamme aina edulliset pääsyliput, vain 5€ / oppilas. Jokaista viittä maksavaa oppilasta kohden yksi opettaja pääsee veloituksetta. 

Muita lipputyyppejä

Lipputyyppi 6,50€/oppilas sisältää pääsylipun lisäksi 30 minuutin ohjatun opastuksen mertensuojeluteemalla. Huom! Min. 10 oppilasta / ryhmä. 

Lipputyyppi 7€/oppilas sisältää pääsylipun lisäksi 30min kouluryhmille (9-vuotiaat ja vanhemmat) suunnatun kouluohjelman Sea Lab -merilaboratoriossa yhdessä oppaan kanssa. Merilaboratoriossa ryhmät oppivat lisää ilmastonmuutoksen vaikutuksesta meriin sekä mertensuojelusta interaktiivisten tehtävien kautta. Jokainen osallistuja saa myös mukaansa infovihkosen, joka kertoo lisää tästä tärkeästä aiheesta ja innostaa myös vierailun jälkeen! Ohjelma suoritetaan Sea Lab -merilaboratoriossa ja sen min. ryhmä koko on 10 oppilasta. Maks. 20 oppilasta.  

Olethan aina yhteydessä myyntipalveluumme yllä olevista lipputyypeistä, jossa on opastus jotta saamme varattua henkilökuntaa paikalle. Yhteystiedot myyntipalvelu@sealife.fi / 09 5658 2024.

Muut opastukset

Tarjoamme kouluryhmille erilaisia opastuskierroksia omatoimisen vierailun ohella. Lisätietoja ja tarkemman opastusesittelyn löydät "Opastukset" välilehdeltä. Huomioittehan eri opastusten kohdalla myös ryhmän maksimikoot. 

 

Oma opas (vain kouluille ja päiväkodeille, n. 30 minuuttia, max. 15 lasta/opas, 32€)

Oman oppaan kanssa pääsette kiertämään vapaasti näyttelyssämme ja kyselemään mielessä olevat kysymykset suoraan ammattilaiselta. 

Teemaopastus (n. 30 minuuttia, max. 15 lasta/opas, 45€)

Teemaopastuksessa voitte valita mieleisenne aihealueen ja kuulla lisää henkilökuntamme kertomana. Vaihtoehtoja on mm. hait & rauskut sekä sademetsä & tropiikki. Opastuskierroksen aiheen voi päättää myös vasta SEA LIFEen saapuessanne. 

Haikoulu (n. 30 minuuttia, max. 15 lasta/opas, 45€)

Haikoulussa opitaan paljon uutta haiden elämästä! Oppilaat pääsevät tutustumaan muun muassa hain ihoon, hampaisiin ja munakoteloihin yhdessä SEA LIFE -oppaan kanssa. Haikouluun kuuluu myös pieni tietovisa, jonka avulla selviää lisää jännittävää haitietoa. Jokainen lapsi saa muistoksi diplomin Haikoulun suorittamisesta. Kesto n. 30 minuuttia. (enint. 20 lasta /opas)

Elämysvartti (n. 15 minuuttia, max. 15 lasta/opas, 25€)

Elämysvartti on tiivis, elämyksellinen tuokio oppaan seurassa. Elämysvartissa keskitytään yhteen valittuun aihealueeseen interaktiivisin keinoin. Sopii myös päiväkodeille. 

HaiLite (n. 60 minuuttia, max. 15 lasta/opas, 85€)

Tunnin Hai Lite -kierroksella kierretään koko näyttely ehdottomine huippukohtineen! Tapaat kaikki SEA LIFEn ykköspersoonat, muun muassa seeprahai Mussukan ja luonteikkaan Mikko-meriahvenen. Kierroksen keston takia emme suosittele tätä opastusta aivan pienimmille oppilaille. 

Päiväkodit

Pääsyliput päiväkodeille ja perhepäivähoitajille 

Tarjoamme päiväkotiryhmille aina edulliset sisäänpääsyliput, vain 5€/lapsi. Jokaista viittä lasta kohtaan yksi ohjaaja pääsee veloituksetta. Muuten hinta on sama 5€/hlö.
Ilmoitathan meille etukäteen vierailustanne, joko sähköpostitse myyntipalvelu@sealife.fi tai puhelimitse 09 5658 2024. 

Opastukset

Päiväkoti-ikäisille olemme luoneet myös omia opastuksia, jotka soveltuvat erityisesti tälle ikäluokalle. 

Haiesikoulu (n. 30 minuuttia, max. 15 lasta/opas, 32€)

Haiesikoulu-ohjelmassa opitaan paljon uutta haiden elämästä. Lapset saavat tutustua muun muassa hain ihoon, hampaisiin ja munakoteloihin. Lisäksi leikitään haiaiheinen leikki. Jokainen lapsi saa muistoksi oman diplomin osallistumisesta.

Oma opas (n. 30 minuuttia, max. 15 lasta/opas, 32€)

Oma Opas on ryhmän käytettävissä puolen tunnin ajan. Vapaamuotoisella kierroksella opas etenee lasten tahtiin vastaten kaikkiin mahdollisiin ja mahdottomiin kysymyksiin. Lisäksi tutustutaan mielenkiintoiseen rekvisiittaan.

Lisäksi päiväkotiryhmien on mahdollista valita myös kouluille suunnattujen opastusten joukosta, sillä osa niistä soveltuu myös päiväkoti-ikäisille. 

 

Hyvä tietää

  • Koululaishinnat myönnetään, kun kyseessä on oppilaitoksen (peruskoulu) vierailu.
  • Kaikki ryhmävierailut on varattava ennakkoon (mielellään 2 viikkoa aikaisemmin)
  • Erillisestä sopimuksesta voimme avata tiistaisin tai perjantaisin koulu- ja päiväkotiryhmiä varten normaalia aikaisemmin. (Aikaisintaan klo 8.30) Sovithan asiasta viimeistään kaksi viikkoa ennen aiottua vierailuajankohtaa.
  • Kiireisempään luokkaretkiaikaan (vkot 21-22) opastetut kierrokset ovat mahdollisia vasta klo 14 jälkeen, myös viikoilla 19-20 on normaalia vilkkaampaa.
  • Jokaista viittä (5) maksavaa lasta kohden pääsee yksi aikuinen veloituksetta sisään ryhmän valvojana. Alle 3-vuotiaat lapset pääsevät sisään veloituksetta. Mikäli kaikki ryhmän lapset ovat alle 3-vuotiaita, aikuisilta veloitetaan normaalihintainen aikuisen pääsylippu.  
  • Kaikki opaspalvelut veloitetaan erikseen pääsylippujen lisäksi.
  • Laskutettavista käynneistä tulee sopia etukäteen varauksen yhteydessä (laskutuslisä 9€, sis. alv. 24 %).
  • Opastetun ohjelman jälkeen on mahdollista jatkaa omatoimista tutustumista näyttelyyn, pääsylippu on voimassa koko päivän
PDF icon PDF icon
Mertensuojelu kouluohjelma