Koulut ja ryhmät

Grundschule Besuch SEA LIFE

SEA LIFE on elämyksellinen kohde sekä isoille että pienille vieraille!

Koulu- ja päiväkoti-ikäisille on tarjolla paitsi läheisiä kohtaamisia eläinten kanssa, myös interaktiivisia koulussa suoritettavia työpajoja. Tarjolla on paljon innostavaa tekemistä sitä kaipaaville nuorille meriseikkailijoille!

Aikuis- ja opiskelijaryhmille on niin ikään tarjolla erilaisia opaspalveluita, joten jokaiselle ryhmälle löytyy varmasti mieluista tekemistä. Lisäksi näyttely soveltuu erinomaisesti omatoimiseen kiertämiseen, sillä kunkin altaan luota löytyy valotaulu, josta löydät mielenkiintoisimmat faktat altaan avainlajeista.


Opastetut kierrokset - valitse oma suosikkisi!

Elämysvartti (15-20 min)

Elämysvartti on lyhyt syventyminen merenalaiseen elämään! Opas esittelee yksityiskohtaisemmin esimerkiksi yhden näyttelymme suurista altaista, tai vaikkapa asiakkaan toiveiden mukaisen aihealueen. Elämysvartin aiheeksi voidaan valita esimerkiksi haiden perheenlisäys! Miten hait lisääntyvät? Onnistuuko se akvaario-oloissa? Elämysvartissa voidaan käyttää myös rekvisiittaa, kuten hain munakoteloita.

Kurkkaa Kulisseihin (n. 20 min)

Millaiset laitteet pitävät SEA LIFEn akvaarioveden puhtaana? Paljonko vettä kuluu? Entä mitä tehdään, jos kala sairastuu? Kurkkaa Kulisseihin -takatilakierroksella perehdytään yleisöakvaarion toimintaan käytännössä.
(Huom! Tilojen haastavuudesta johtuen kierrosta ei toistaiseksi pystytä järjestämään liikuntarajoitteisille tai lastenvaunujen kanssa liikkuville vierailijoille.)

Teemaopastus (n. 30 min)

Teemaopastukselle voit itse valita mielestäsi mielenkiintoisimman aihepiirin. Miltä kuulostaisivat esimerkiksi kiehtovat hait ja rauskut? Entäpä sademetsän eksoottiset asukkaat kuten piraijat ja nuolimyrkkysammakot? Vai keskityttäisiinkö sittenkin kokonaan kotimaisiin eväkkäisiin? Mahdollisuuksien mukaan toteutamme myös asiakkaiden omia aihetoiveita!

Hai Lite (n. 60 min)

Tunnin Hai Lite -kierroksella kierretään koko näyttely ehdottomine huippukohtineen! Tapaat kaikki SEA LIFEn ykköspersoonat, muun muassa seeprahai Mussukan ja luonteikkaan Mikko-meriahvenen.

Osta verkosta ja säästä


Lisää lippuvaihtoehtoja

starfishKoko vuoden aukioloajat löydättäältä!


Aukioloajat

Klikkaa yläpuolelta ja tutustu vuoden 2016 aukioloaikoihin


Löydä meidät
Flickr
YouTube
Facebook
Twitter
Google Plus