Tästä pääsisältöön

Koulut

Kouluille suunnattu ohjelmamme on täydellinen oppimishaluisille lapsille ja nuorille sekä opettajille ja ohjaajille myös. Esittelemällä vedenalaisen ympäristön kauneuden haluamme inspiroida kaikkia auttamaan vesistöjen suojelussa. Vierailun aikana kuulet, mitä SEA LIFE tekee suojellakseen tulevien sukupolvien merellistä perintöä. Tämän lisäksi, ryhmät oppivat myös, miten he voivat itse auttaa ja osallistua luonnonsuojeluun. 

Ilmoitathan meille etukäteen vierailustanne, joko sähköpostitse myyntipalvelu@sealife.fi tai puhelimitse 09 5658 2024. 

 

Koululaisryhmille (peruskoulu) tarjoamme aina edulliset pääsyliput, vain 6€ / oppilas. Jokaista viittä maksavaa oppilasta kohden yksi opettaja pääsee veloituksetta. Muuten hinta on 6€/opettaja.

Mertensuojelu & Sea Lab- meret ja ilmastonmuutosohjelma:

Lipputyyppi 7,50€/oppilas - sisältää pääsylipun lisäksi kouluryhmille (9-vuotiaat ja vanhemmat) suunnatun mertensuojeluohjelman ja tehtäviä näyttelyssä sekä kouluohjelman Sea Lab -merilaboratoriossa. Merilaboratoriossa ryhmät oppivat lisää ilmastonmuutoksen vaikutuksesta meriin sekä mertensuojelusta interaktiivisten tehtävien kautta. Jokainen osallistuja saa mukaansa infovihkosen, joka kertoo lisää näistä tärkeistä aiheista ja innostaa lapsia myös vierailun jälkeen!

Lapsiryhmät on jaettava pienempiin maks. 10 hengen ryhmiin jotta tehtävien suorittaminen on kaikille mukavampaa. 

Kouluopastukset - huom, koronaepidemian takia emme järjestä opastuksia

Huomioittehan eri opastusten kohdalla ryhmän maksimikoot. Opastukset ovat pääsylippuhinnan lisäksi. 

Opastukset:

Oma opas (vain kouluille ja päiväkodeille, n. 30 minuuttia, max. 15 lasta/opas, 32€)

Oman oppaan kanssa pääsette kiertämään vapaasti näyttelyssämme ja kyselemään mielessä olevat kysymykset suoraan ammattilaiselta. 

Teemaopastus (n. 30 minuuttia, max. 15 lasta/opas, 45€)

Teemaopastuksessa voitte valita mieleisenne aihealueen ja kuulla lisää henkilökuntamme kertomana. Vaihtoehtoja on mm. hait & rauskut sekä sademetsä & tropiikki. Opastuskierroksen aiheen voi päättää myös vasta SEA LIFEen saapuessanne. 

Haikoulu (n. 30 minuuttia, max. 15 lasta/opas, 45€)

Haikoulussa opitaan paljon uutta haiden elämästä! Oppilaat pääsevät tutustumaan muun muassa hain ihoon, hampaisiin ja munakoteloihin yhdessä SEA LIFE -oppaan kanssa. Haikouluun kuuluu myös pieni tietovisa, jonka avulla selviää lisää jännittävää haitietoa. Jokainen lapsi saa muistoksi diplomin Haikoulun suorittamisesta. Kesto n. 30 minuuttia. (enint. 20 lasta /opas)

Elämysvartti (n. 15 minuuttia, max. 15 lasta/opas, 25€)

Elämysvartti on tiivis, elämyksellinen tuokio oppaan seurassa. Elämysvartissa keskitytään yhteen valittuun aihealueeseen interaktiivisin keinoin.