Tästä pääsisältöön

Koulut

Koululaisille suunnatut ohjelmamme tarjoavat eri teemojen valikoimasta hauskan ja toiminnallisen tavan tutustua ikätasoisesti merenalaisen maailman saloihin. Lapset oppivat esimerkiksi innostavan tehtävätyöpajan tai opastetun kierroksen kautta meristä, merieläimistä ja mertensuojelusta.

Retkipäivän voi räätälöidä täysin ryhmäsi kiinnostuksen kohteiden, iän ja esimerkiksi käytettävissä olevan ajan mukaan. Kouluohjelmien lisäksi varattavissa on erilaisia opastuksia, elämysvartti tai vaikkapa omatoimikierros näyttelyssämme. 

Tarjolla on lisäksi tasatunnein kaikille avoimet ruokinta-tuokiot, joissa ruokitaan yhden altaan kalat samalla, kun oppaamme kertoo mielenkiintoisia faktoja altaan asukkaista. Supersuosittu elämysaltaamme päästää lapset oppaamme johdolla tutustumaan lähemmin altaan asukkaisiin ja halutessaan jopa koskettamaan eläintä. Elämyksiä tarjoaa myös valtamerialtaamme alainen tunneli, jonka suojista voi ihmetellä ylitse uivia haitamme. 

Vierailun aikana opitaan myös, mitä SeaLife tekee suojellakseen tulevien sukupolvien merellistä perintöä sekä tietysti myös miten oppilaat  voivat itse auttaa ja osallistua luonnonsuojeluun. 

Varaa vierailunne ja kysy lisätietoa:

Health