Tästä pääsisältöön

Koulut

Kouluille suunnattu ohjelmamme on täydellinen oppimishaluisille lapsille ja nuorille sekä opettajille ja ohjaajille. Esittelemällä vedenalaisen ympäristön kauneuden haluamme inspiroida kaikkia auttamaan vesistöjen suojelussa.

Vierailun aikana kuulet, mitä SEA LIFE tekee suojellakseen tulevien sukupolvien merellistä perintöä. Tämän lisäksi, ryhmät oppivat myös, miten he voivat itse auttaa ja osallistua luonnonsuojeluun. 

Ilmoitathan meille etukäteen vierailustanne, joko sähköpostitse myyntipalvelu@sealife.fi tai puhelimitse 09 5658 2024. 

 

Koululaisryhmille (peruskoulu) tarjoamme aina edulliset pääsyliput, vain 6€ / oppilas. Jokaista viittä maksavaa oppilasta kohden yksi opettaja pääsee veloituksetta. Muuten hinta on 6€/opettaja.

Mertensuojelu lippupaketti: 7,50€/oppilas

Sisältää pääsylipun lisäksi kouluryhmille (9-vuotiaat ja vanhemmat) suunnattuja mertensuojelutehtäviä ja infovihkosen. Mertensuojelutehtävät lähetetään ennen vierailua sähköpostitse ryhmän johtajalle ja ne on tulostettava itse.  

Paikan päältä saa vierailun alussa infovihkosen, joka liittyy mertensuojelu ja ilmastonmuutos aihetta käsittelevään Sea Lab-merilaboratorio näyttelyosioon. Huoneessa on useita interaktiivisia tehtäviä joiden avulla oppilaat pääsevät tutkimaan aihetta tarkemmin

Huom - suosittelemme vahvasti, että lapsiryhmät jaetaan pienempiin maks. 10 hengen ryhmiin jotta tehtävien suorittaminen on kaikille mukavampaa.