Tästä pääsisältöön

Päiväkoti

Vietä ryhmäsi kanssa elämyksellinen ja hauska päivä aaltojen alla!

Tarjoamme päiväkotiryhmille aina edulliset sisäänpääsyliput, vain 5 €/lapsi. Jokaista viittä maksavaa lasta kohtaan yksi ohjaaja pääsee veloituksetta, lisäaikuiset 5 €/hlö.

Alle 3-vuotiaiden lasten sisäänpääsy on maksuton. Jos enemmistö ryhmän lapsista on alle 3-vuotiaita, lisäaikuisen maksu on normaalin aikuisen pääsylipun hintainen.

Päiväkoti-ikäisille suunnatut ohjelmamme tarjoavat eri teemojen valikoimasta hauskan ja toiminnallisen tavan tutustua ikätasoisesti merenalaisen maailman saloihin. Lapset oppivat esimerkiksi innostavan tehtävätyöpajan tai opastetun kierroksen kautta meristä, merieläimistä ja mertensuojelusta.Lisäksi päiväkotiryhmille on mahdollista valita myös kouluille suunnattu opastus, sillä osa niistä soveltuu myös päiväkoti-ikäisille. Lue lisää Meritietäjä- teemoista täältä .

Retkipäivän voi räätälöidä täysin ryhmäsi kiinnostuksen kohteiden, iän ja esimerkiksi käytettävissä olevan ajan mukaan. Kouluohjelmien lisäksi varattavissa on erilaisia opastuksia, elämysvartti tai vaikkapa omatoimikierros näyttelyssämme. 

Tarjolla on lisäksi tasatunnein kaikille avoimet ruokinta-tuokiot, joissa ruokitaan yhden altaan kalat samalla, kun oppaamme kertoo mielenkiintoisia faktoja altaan asukkaista. Supersuosittu elämysaltaamme päästää lapset oppaamme johdolla tutustumaan lähemmin altaan asukkaisiin ja halutessaan jopa koskettamaan eläintä. Elämyksiä tarjoaa myös valtamerialtaamme alainen tunneli, jonka suojista voi ihmetellä ylitse uivia haitamme. 

Vierailun aikana opitaan myös, mitä SEA LIFE tekee suojellakseen tulevien sukupolvien merellistä perintöä sekä tietysti myös miten oppilaat  voivat itse auttaa ja osallistua luonnonsuojeluun. 

Varaa vierailunne ja kysy lisätietoa:

Opastukset päiväkodeille

Haiesikoulu (n. 30 minuuttia, enint. 15 lasta/opas, 32 €)

Haiesikoulu-ohjelmassa opitaan paljon uutta haiden elämästä. Lapset saavat tutustua muun muassa hain ihoon, hampaisiin ja munakoteloihin. Lisäksi leikitään haiaiheinen leikki. Jokainen lapsi saa muistoksi oman diplomin osallistumisesta.

Oma opas (n. 30 minuuttia, enint. 15 lasta/opas, 32 €)

Oma opas on ryhmän käytettävissä puolen tunnin ajan. Vapaamuotoisella kierroksella opas etenee lasten tahtiin vastaten kaikkiin mahdollisiin ja mahdottomiin kysymyksiin. Lisäksi tutustutaan mielenkiintoiseen rekvisiittaan.

Lisäksi päiväkotiryhmille on mahdollista valita myös kouluille suunnattu opastus, sillä osa niistä soveltuu myös päiväkoti-ikäisille. 

Health