Attraction location map
Hinta lippukassalta Hinta verkosta Säästät
Aikuinen (aikuinen tai yli 3-vuotias lapsi) 10€ 9€ 1€
2 kävijää tai enemmän (aikuinen tai yli 3-vuotias lapsi) 15€ 13€ 2€
Lapsi (alle 3-vuotiaat) Ilmainen Ilmainen
Osta liput nyt! >

Opastus- ja elämysvaihtoehdot

Opastetut kierrokset - valitse oma suosikkisi!

Elämysvartti (15-20 min) 25€

Elämysvartti on lyhyt syventyminen merenalaiseen elämään! Opas esittelee yksityiskohtaisemmin esimerkiksi yhden näyttelymme suurista altaista, tai vaikkapa asiakkaan toiveiden mukaisen aihealueen. Elämysvartin aiheeksi voidaan valita esimerkiksi haiden perheenlisäys! Miten hait lisääntyvät? Onnistuuko se akvaario-oloissa? Elämysvartissa voidaan käyttää myös rekvisiittaa, kuten hain munakoteloita.

Kurkkaa Kulisseihin (n. 20 min) 32€

Millaiset laitteet pitävät SEA LIFEn akvaarioveden puhtaana? Paljonko vettä kuluu? Entä mitä tehdään, jos kala sairastuu? Kurkkaa Kulisseihin -takatilakierroksella perehdytään yleisöakvaarion toimintaan käytännössä.
(Huom! Tilojen haastavuudesta johtuen kierrosta ei toistaiseksi pystytä järjestämään liikuntarajoitteisille tai lastenvaunujen kanssa liikkuville vierailijoille.)

Teemaopastus (n. 30 min) 45€

Teemaopastukselle voit itse valita mielestäsi mielenkiintoisimman aihepiirin. Miltä kuulostaisivat esimerkiksi kiehtovat hait ja rauskut? Entäpä sademetsän eksoottiset asukkaat kuten piraijat ja nuolimyrkkysammakot? Vai keskityttäisiinkö sittenkin kokonaan kotimaisiin eväkkäisiin? Mahdollisuuksien mukaan toteutamme myös asiakkaiden omia aihetoiveita!

Hai Lite (n. 60 min) 85€

Tunnin Hai Lite -kierroksella kierretään koko näyttely ehdottomine huippukohtineen! Tapaat kaikki SEA LIFEn ykköspersoonat, muun muassa seeprahai Mussukan ja luonteikkaan Mikko-meriahvenen.

Haikorkeakoulu (n. 90 min)

Supersuositussa Haikorkeakoulussamme tutustutaan haiden sielunelämään kiehtovan opastuksen avulla. Opastuksen lisäksi haiden hoitoa harjoitellaan myös käytännössä ruoanvalmistuksen ja ruokinnan merkeissä! Oppaan johdolla jokaiselle ryhmälle pyritään löytämään oma hedelmöittynyt hainmuna, josta ryhmä saa oman “kummihain”. Hainpoikasen mahdollista kuoriutumista ja kuulumisia voi myöhemmin tiedustella meiltä! Ryhmä saa muistoksi vierailuista virallisen kummitodistuksen, minkä lisäksi
jokaiselle osallistujalle jaetaan oma haiaiheinen muistolahja.
(HUOM! Vain aikuisryhmille.)