Haiviikot

Haiviikko 2015

Merimaailma SEA LIFEssa on vietetty haiviikkoa joka vuosi aina vuodesta 2004 lähtien! Haiviikon aikana hait ja niiden suojelu saavat ansaitsemaansa erityishuomiota. Tänä vuonna Haiviikkoa vietetään jo kesäkuussa 5.-14.6.2015!

Ohjelmassa 2015:

Haikierros

Mitä hailajeja SEA LIFEssa asuu? Mitkä ovat niiden erityispiirteitä ja missä päin maailmaa ne asuvat? Haikierros on Haiviikkoja varten suunniteltu opastettu kierros, jonka aikana opas esittelee jokaisen SEA LIFEn hailajeista!

Miten voin auttaa haita? -rata

Haiviikkoa varten SEA LIFEssa on uusi kysymysrata lapsille! Kysymysrata antaa lapsille käytännön vinkkejä, miten haita voi auttaa myös Suomesta käsin.

Allekirjoita vetoomuksemme ja vaikuta!

Suomessa käytetään valtavasti hainrustosta valmistettuja terveystuotteita. Nämä tuotteet olisivat kuitenkin täysin korvattavissa esimerkiksi naudanrustosta tuotetuilla tuotteilla. Ota kanssamme kantaa uhanalaisten eläinten käyttöön luontaistuotteissa!

Selfie hain kanssa

Osallistu SharkSelfie-kilpailuun joko paikan päällä tai kotoa käsin! Nappaa selfie hain kanssa ja julkaise se hashtagilla #SharkSelfieHelsinki ja voit voittaa ainutlaatuisen yön haiden seurassa itsellesi ja ystävillesi! Millainen on Sinun haiselfiesi? Vain mielikuvituksesi on rajana tässä kilpailussa!

Kilpailusäännöt löydät alla olevasta julisteesta:

SharkSelfie

Osta verkosta ja säästä


Lisää lippuvaihtoehtoja

starfishKoko vuoden aukioloajat löydättäältä!


Aukioloajat

Klikkaa yläpuolelta ja tutustu vuoden 2016 aukioloaikoihin


Löydä meidät
Flickr
YouTube
Facebook
Twitter
Google Plus