Päiväkodit

Kindergarten-Besuch im SEA LIFE

Järjestä vuoden jännittävin päiväkotivierailu!

Kun hai vilahtaa pääsi yli, ja värikkäät kalaparvet uiskentelevat ympärilläsi, on helppo unohtaa, että olet yhä Helsingissä!

Eri luonnonolojen mukaan teemoitetussa näyttelyssämme oppilaat pääsevät näkemään hämmästyttävät merten eläimet lähietäisyydeltä. SEA LIFE -vierailu on lapsille kokemus, joka auttaa ymmärtämään vedenalaista maailmaa ja sen suojelun tärkeyttä. Haluamme, että kaikki rakastavat meriä ja niissä eläviä eläimiä yhtä paljon kuin me.

Tutustuttamalla vieraamme vedenalaisen ympäristön kauneuteen haluamme inspiroida myös teidän luokkanne auttamaan meitä vesistöjen suojelussa. Vierailunsa aikana oppilaat kuulevat, mitä SEA LIFE tekee suojellakseen tulevian sukupolvien merellistä perintöä. Oppilaat oppivat myös miten he voivat itse auttaa ja osallistua luonnonsuojeluun.

  • Noin 1500 eläintä mukaan lukien haita, rauskuja, vuokkokaloja ja kilpikonnia
  • Erilaisia vesistöjä esitteleviä altaita, joissa kohtaat niin järvien kuin valtamertenkin asukkaita
  • Vedenalainen valtameritunneli
  • Ruokintanäytöksiä ja opastuokioita tasatunnein
  • Elämysallas: mahdollisuus koskettaa esimerkiksi erakkorapua tai merisiiliä SEA LIFE -oppaan avustuksella

Opastetut vierailut päiväkoti-ikäisille

Elämysvartti

Elämysvartti on tiivis, elämyksellinen tuokio oppaan seurassa. Elämysvartissa keskitytään yhteen valittuun aihealueeseen interaktiivisin keinoin. Kesto n. 15-20 minuuttia. (enint. 30 lasta /opas).

Oma Opas

Oma Opas on ryhmän käytettävissä puolen tunnin ajan. Vapaamuotoisella kierroksella opas etenee lasten tahtiin vastaten kaikkiin mahdollisiin ja mahdottomiin kysymyksiin. Lisäksi tutustutaan mielenkiintoiseen rekvisiittaan. (enint. 20 lasta /opas).

Haiesikoulu

Haiesikoulu-ohjelmassa opitaan paljon uutta haiden elämästä. Lapset saavat tutustua muun muassa hain ihoon, hampaisiin ja munakoteloihin. Lisäksi leikitään haiaiheinen leikki. Jokainen lapsi saa muistoksi oman diplomin osallistumisesta. Kesto n. 30 minuuttia. (enint. 20 lasta /opas).

Kuka minä olen

"Kuka minä olen" on hauska oppaan vetämä leikki, jossa lapset pääsevät arvuuttelemaan erilaisia kuvia. Tunnistatko sinä, mikä merieläin kuvasta paljastuu? Eläinten arvaamisen yhteydessä opas kertoo jännittäviä faktoja kuvien eläimistä. Kesto n. 20 minuuttia. (enint.20 lasta/opas).

HYVÄ TIETÄÄ OPASPALVELUISTA

  • Opastukset on varattava etukäteen, mielellään viimeistään kaksi viikkoa ennen aiottua vierailupäivää
  • Kiireisempään luokkaretkiaikaan (vkot 21-22) opastetut kierrokset ovat mahdollisia vasta klo 14 jälkeen, myös viikoilla 19-20 on normaalia vilkkaampaa
  • Opastetun ohjelman jälkeen on mahdollista jatkaa omatoimista tutustumista näyttelyyn, pääsylippu on voimassa koko päivän

  • Kaikki opaspalvelut veloitetaan erikseen pääsylippujen lisäksi


Omatoiminen retki aaltojen alle

Merimaailman vedenalaiseen maailmaan on mahdollista pulahtaa myös omatoimisesti, ilman opastettua ohjelmaa. Altaiden luota löytyy valotaulut, joista voi lukea mielenkiintoisimmat faktat altaan avainlajeista. Lisäksi tasatunnein järjestetään ruokintanäytöksiä ja opastuokioita, joihin osallistumalla opit varmasti paljon uutta merten eläimistä.

Näyttelyssä kiertää aina asiantuntevia SEA LIFE -oppaita, jotka vastaavat mielellään lasten kysymyksiin.


LISÄTIETOA VARAAMISESTA

Kaikki päiväkotivierailut on varattava ennakkoon. Jokaista viittä (5) maksavaa lasta kohden pääsee yksi aikuinen veloituksetta sisään ryhmän valvojana. Mahdolliset muut aikuiset maksavat saman hinnan kuin lapset. Alle 3-vuotiaat lapset pääsevät sisään veloituksetta. Mikäli kaikki ryhmän lapset ovat alle 3-vuotiaita, aikuisilta veloitetaan normaalihintainen aikuisen pääsylippu.

Laskutettavista käynneistä tulee sopia etukäteen varauksen yhteydessä. Laskutusosoite ja y-tunnus on toimitettava SEA LIFEn toimistoon jo ennen vierailua. Laskutettavista vierailuista veloitamme laskutuslisän 9,00 (sis. alv. 24 %).

Erillisestä sopimuksesta voimme avata tiistaisin tai perjantaisin koulu- ja päiväkotiryhmiä varten normaalia aikaisemmin. (Aikaisintaan klo 8.30) Sovithan asiasta viimeistään kaksi viikkoa ennen aiottua vierailuajankohtaa.

  • Varaa vierailusi puhelimitse (09-5658 2024), sähköpostitse (myyntipalvelu@sealife.fi) tai suoraan netissä.

Kalojen ruokinta-ajat ja muu ohjelma

New feeding times

Lue lisää

Osta verkosta ja säästä


Lisää lippuvaihtoehtoja

starfishKoko vuoden aukioloajat löydättäältä!


Aukioloajat

Klikkaa yläpuolelta ja tutustu vuoden 2016 aukioloaikoihin


Löydä meidät
Flickr
YouTube
Facebook
Twitter
Google Plus