Möten

Exklusive Veranstaltungen im SEA LIFE

Kokoustila Luoto

Möte Bland Fiskarna

Vill ni ordna ert möte för omväxlingen skull i en annorlunda miljö? SEA LIFEs mötesutrymme Luoto befinner sig i samband med vår utställning. Det är lätt att i sammanband med mötet ta en titt på våra fiskar. Som en liten uppiggande händelse under mötesdagen, kan man boka in en guidad tur i utställningen eller göra en rundtur på egenhand.

Mötesutrymmet Luoto kan bokas må-sö, enligt våra öppethållningstider.

(OBS! Går ej att bokas i juli)

Mötesrummet Luoto

 • Diplomatbord, max. 22 pers.
 • Klassbord/stolrader, ca 30 pers.
 • Dataprojektor, CD/DVD-spelare, blädderblockstavla, trådlös nätverksanslutning.

Ifall ni söker ett utrymme för en större grupp är det även möjligt att kombinera ett SEA LIFE besök med Borgbackens företagstjänster.


Aamiainen Haiden Kanssa

Frukost med Hajarna

Hur skulle det vara att börja mötesdagen med en minnesvärd Frukost med Hajarna? Utanför öppethållningstiderna kan man boka SEA LIFE till privat bruk, då det är möjligt att duka mötesgruppens frukost intill SEA LIFEs oceanbassäng. Under den läckra frukosten kan man beundra hajarnas, rockornas och de andra exotiska fiskarnas liv i vår största bassäng. Till frukosttillfället går det även att boka en av våra guider, som berättar mer om de fantastiska djuren.

Oceansalen

 • Sittande måltid, ca 20 pers.
 • Cocktail-stående måltid, ca 100 pers.

SEA LIFE öppnar för besökare varje dag kl. 10.00 (förutom under vintersäsongen på onsdagar kl. 12.00).
Frukosttillställningar går att ordna varje dag före officiell öppningstid.

Efter frukosten är det möjligt att fortsätta dagen med ett möte i SEA LIFEs mötesutrymme Luoto eller i vår granne Borgbackens utrymmen!


Merirosvot Juhlapalvelu

Catering

SEA LIFE har inte egen catering- eller restaurangservice. Maten till frukostar, lunchar och middagar sköts smidigt via våra sammarbetspartners. Man kan även använda någon annan cateringservise, eller helt och hållet sköta serveringarna själv, om man så önskar.
Vår kundservice hjälper gärna med att välja och beställa maten!

 • Merirosvot Juhlapalvelu
  Merirosvot Juhlapalvelu levererar maten fädigt på plats enligt överenskommen tidtabell. Under öppethållning (t.ex. möteslunch) dukas maten direkt i mötesutrymmet. Utanför öppettider(frukost, middag) är det även möjligt att duka maten i utställningen, stämningsfullt intill akvarierna.

 • Soupster Catering
  I före detta Safari-restaurangens övrevåning verkar idag Soupsters egna Caruzello-restaurang som betjänar våra företagskunder året runt. Det är även möjligt att beställa Soupsters delikatesser direkt via deras cateringservice till mötesutrymmet och till middags- eller frukosttillställningarna.

 • Keittiömaailma Kattila

I Borgbackens nya restaurangvärld Kattila, finns förutom Caruzello även fem andra toprestauranger. Kuula, Coccola, Midhill, Ilona och Sushibar + Wine har öppet dagligen, enligt Borgbackens öppethållningstider. Det är ingen inträdesavgift till Borgbackens områden, så restaurangerna betjänar alla som vill ha en liten eller kanske en större munsbit!


Priser

Info & bokningar

tel. 09 5658 2024
myyntipalvelu@sealife.fi

Köp online och spara

starfishSe här öppettider för 2016Här!


Öppettider

Klicka på linken ovan för att se öppettiderna för 2016Hitta oss
Flickr
YouTube
Facebook
Twitter