Grupper och guidningar

Schools

Kom med din grupp till SEA LIFE och spendera en magisk dag under ytan. De otroliga bassängerna med allt från små tidvattensbassänger till en stor oceantunnel med alla sorters havsdjur från de små räkorna och sjöhästarna till grymma hajar och rockor gör Er utfärd oförglömlig.

De regelbundna fiskmatnings- och infotillfällen ger mer information om havets hemligheter.

Grupprabatter till grupper med mer än 10 personer. Ni sparar genom att boka på förhand. Kontakta oss för mer information. Gruppriserna hittar du här: Priser

GUIDNINGAR

Boka en rolig och intressant guidning eller annat program för din grupp. En guidad tur på SEA LIFE piggar upp seminariedagen, eller är en superidé som program till en svensexa. Ta din grupp med och njuta av den fantastiska undervattensvärlden, med en guidad tur får gruppen även mera ut av den underbara världen under ytan!

  • Rekomenderad gruppstorlek för guidningar är max. 15 pers /grupp.
  • Guidningarna bör bokas i god tid före det planerade besöket (rekomenderat 2 veckor i förväg)

Temaguidning- 30 min

Under temaguidningen får gruppen bekanta sig med ett specifikt tema eller område i vår utställning. Som tema kan man välja t.ex. de facinerande hajarna och rockorne eller regnskogens och tropikens exotiska djur, så som pirayorna och korallerna. Den halvtimme långa guidningen passar även bra för barngrupper eller som en liten uppiggning under mötesdagen.

Exempel på teman för guidningen:
- Regnskogen & tropiken
- Hajar & rockor
- Fiskarnas familjeliv och parförhållanden
- Österjön och inhemska fiskar

Det är även möjligt att önska ett eget tema för guidningen.

Hai Lite -guidning- 60 min

Under den en timme långa rundturen får man med hjälp av guiden bekanta sig med vår utställnings stjärnor och unika personligheter. Under guidningen möter man hela utställningens mest itressanta djur och guiden berättar mer om deras unika särdrag. Vem är t.ex. Mussukka? eller vem är SEA LIFEs smartaste djur?

Haj-högskolan

I det mycket populära programmet, Haj-högskolan, får man bekanta sig med hajarnas liv under en hajtemad guidning. Förutom guidningen får man i praktiken bekanta sig med hajskötsel, genom att själv få förbeteda mat och tillsammans sedan mata hajarna. Sist men inte minst försöker vi hitta ett befruktat hajägg åt gruppen, som guppen får som sitt alldeles egna "fadderbarn". Den egna hajbäbisens utväckling och möjliga kläckning kan mansenare fråga av från oss. Gruppen får med sig ett fadderintyg och som minne för hela programmet en hajgåva, som brukar vara t.ex. en riktig hajtand. (ENDAST FÖR VUXENGRUPPER!)

Köp online och spara

starfishSe här öppettider för 2016Här!


Öppettider

Klicka på linken ovan för att se öppettiderna för 2016Hitta oss
Flickr
YouTube
Facebook
Twitter