Attraction location map

Skolor och daghem

I vår utställning kan eleverna bekanta sig med olika vattenmiljöer och dess djur på nära håll. SEA LIFE-besöket är en upplevelse som hjälper barnen att förstå världen under ytan och hur viktigt det är att skydda den. Vi strävar till att alla bryr sig om haven och dess djur lika mycket som vi.

Vår akvarie miljö är perfekt för ungdomar och barn från skolor och daghem - utan att glömma lärare och andra medhjälpare. Med att presentera undervattenvärldens djur och liv i olikt temade vattenområden runt världen hoppas vi att det inspirerar våra besökare i att också vilja skydda denna underbara vattenvärld. Under besöket lär du vad SEA LIFE gör för vattenvärlden men också hur du kan påverka och hjälpa i dess skyddande.  

 

 

 

Skolor

Priset för skolgrupper (grundskolan) är endast 5€ / barn. För varje 5. betalande barn kommer en lärare in gratis. Kom ihåg att boka ert besök med oss i förväg antingen genom e-post myyntipalvelu@sealife.fi eller tel 09 5658 2024.

 

Guidningar

Vi erbjuder en variation med guidningar för skolgrupper, där eleverna har möjlighet att ställa frågor och lära sig mer ingående om vattenmiljöerna. OBS! För tillfället kan vi endast erbjuda guidningar på finska eller engelska.

Egen guide (30 min. max 20 barn / guide)
I “Egen guide” -touren får gruppen en egen guide till sitt befogande för 30min. Guiden berättar om de saker som gruppen önskar och svarar på alla möjliga och omöjliga frågor.

 

Temaguidning (30 min, max 20 barn / guide)
Under temaguidningen får gruppen bekanta sig med ett specifikt tema eller område i vår utställning. Som tema kan man välja t.ex. de facinerande hajarna och rockorna eller regnskogens och tropikens exotiska djur, så som pirayorna och korallerna.  

 

Hajskolan (30 min, max 20 barn / guide)
I hajskolan dyker man djupare i hajarnas liv. Besökarna bekantar sig bl.a. med hajens tänder, skinn och ägg medan guiden berättar mera om dessa majestetiska djur. Med hjälp av en liten frågesport lär man sig ännu mera om hajarnas spännande liv. Som minne får barnen ett diplom för deltagande i hajskolan.

 

Upplevelsekvart (15-20min, max 20 barn/guide)
En rolig och upplevelsefull guidad kvart som koncentrerar sig på ett visst tema genom interaktiva metoder. Ca 15-20 min.

 

Hai Lite -guidning- 60 min (60 min, max 20 barn/guide)
Under den en timme långa rundturen bekantar man sig med hjälp av guiden med de olika djurstjärnorna och unika personligheterna i vår utställning. Vem är t.ex. Mussukka? Eller vem är SEA LIFEs smartaste djur?

 

Egna önskemål

Ifall ni har ett visst ämne som ni vill behandla, så ta gärna kontakt med oss så kan vi tillsammans planera ert besök.

Daghem

Inträdesbiljett för daghem och familjedagskötare  

Inträdesbiljett priset är 5€/barn. För varje 5. betalande barn kommer en gruppledare in gratis. Kom ihåg att boka ert besök med oss i förväg antingen genom e-post myyntipalvelu@sealife.fi eller tel 09 5658 2024.

 

Guidningar

För daghem erbjuder vi de nedannämnda guidningarna. Priset av guidningarna tilläggs alltid på inträdesbiljett priset. OBS - dessa guidningar finns endast på finska eller engelska. 

Upplevelsekvart (15-20 min, max 20 barn/guide)
En rolig och upplevelsefull guidad kvart som koncentrerar sig på ett visst tema genom interaktiva metoder. Ca 15-20 min. Pris 25€.

 

Egen guide (30 min, max 20 barn/guide)
I “Egen guide” -guidade touren får gruppen en egen guide till sitt befogande för 30min. Guiden berättar om de saker som gruppen önskar och svarar på alla möjliga och omöjliga frågor. Pris 32€/grupp (max 20 barn / guide), ca 30 min.

 

Haj-förskolan (30 min, max 20 barn/guide)
I hajförskolan får barnen lära sig om hajar genom att känna på t.ex. hajtänder eller ett hajskinn. Barnen får också leka en hajrelaterad lek tillsammans med guiden. Som minne för programmet får barnen ett hajexpert-diplom. Pris 32€/grupp (max 20 barn/guide). Ca 30 min.

 

Det är även möjligt att välja program från skolornas utbud som kan även passa för daghem. Vår försäljningstjänst hjälper gärna med detta - ta kontakt via myyntipalvelu@sealife.fi eller tel. 09 5658 2024

 

Klassresa till SEA LIFE

Planera den roligaste skoldagen!

Ett besök på SEA LIFE fungerar i alla väder! Eleverna kan bekanta sig med 200 olika arter i utställningens olika temade undervattensmiljöer såsom korallrevet, regnskogen och 'kalla haven' såsom Östersjön. Vid upplevelsebassängen får eleverna även prova på en sjöborre och lära sig mera om dessa spikiga havsdjur.

Dessutom ordnas det varje jämna timme matnings- och infostunder som eleverna kan följa med.