Skolornas program

schools

Bekanta dig med våra guidade program och boka det som passar bäst för er grupp.

(Obs! Programmen går ej att boka i maj!)

Vi önskar att besök som önskas innehålla program bokas senast 2 veckor på förhand. För besök på egenhand räcker det att man bokar föregående dag, men ju tidigare ni bokar desto bättre kan vi förbereda ert besök.

Förutom programmet, måste inträdesbiljett köpas för varje besökare. Skolor och daghem berättigas specialpriser, ifall besöket bokas på förhand. Se biljettpriserna här: Biljettpriser

 • Egen guide

  I “Egen guide” -servicen får gruppen en egen guide till sitt befogande under den första halvtimmen av besöket. Guiden berättar om de saker som gruppen önskar och svarar på alla möjliga och omöjliga frågor. (max 20 barn / guide)

 • Hajskolan

  I programmet lär man sig om hajarnas liv med hjälp av en guide. Besökarna bekantar sig bl.a. med hajens tänder, skinn och ägg. Med hjälp av en liten frågesport lär man sig ännu mera om hajarnas spännande liv. Som minne får barnen ett diplom för deltagande i hajskolan. 30 min. (max 20 barn / guide)

 • Upplevelsestund

  En rolig och upplevelsefull guidad kvart som koncentrera sig på ett visst tema genom interaktiva metoder. Ca 15-20 min. (max 20 barn/guide).

 • Egna önskemål

  Ifall ni känner att ni har något visst ämne ni skullle vilja behandla, får ni gärna ta kontakt, så kan vi tillsammans planera ert besök.

 • Här kan kan du kolla programmens priser: Programpriser

Köp online och spara

starfishSe här öppettider för 2016Här!


Öppettider

Klicka på linken ovan för att se öppettiderna för 2016Hitta oss
Flickr
YouTube
Facebook
Twitter