Attraction location map

THE SEA LIFE TRUST

SKYDDAR VÄRLDENS HAV

The SEA LIFE Trust

SEA LIFE TRUST                                       

SEA LIFE TRUST är en registrerad välgörenhetsorganisation (nr 1175859) som jobbar globalt med att skydda världens hav och det fantastiska marina livet som lever i dem.

 

SEA LIFE TRUSTs vision är en värld där haven är välmående, skyddade och fyllda med mångfaldigt liv.

 

I sammarbete med den globala akvariekedjan SEA LIFE, kan vi nå en stor publik. Vi driver inspirerande skyddskampanjer och finansierar projekt och skolningsprogram som främjar plastfria hav, hållbart fiske, marina naturskyddsområden (Marine Protected Areas, MPA) och ett slut för överexploatering av det marina livet.

 

Vi äger och driver också egna marina naturreservat.

Läs mer www.sealifetrust.org

 

Världens första naturreservat för vitvalar

SEA LIFE TRUST är glad att tillkännage att tack vare en mycket generös donation från Merlin Entertainments, bygger vi världens första vitvalsreservat på Island!

I början av 2019 kommer två valar, Little White och Little Grey, som tidigare levt i fångenskap, att börja sin över 9000 km långa färd, som tar dem från Shanghai akvarium till deras nya hem i en vacker isländsk havsvik.

Detta är en mycket betydelseful händelse, eftersom det är första gången någonsin som vitvalar i fångenskap frigörs till ett naturreservat. Det är endast tack vare det stöd vi fått från våra projektpartners SEA LIFE, Merlin Entertainments och Whale and Dolphin Conservation, som Little White och Little Grey får möjlighet till denna enastående resa.

Alla vi som bryr oss om valars och delfiners välfärd hoppas att projektet kommer att skapa en mer positiv framtid för dessa fantastiska djur.

Läs mer om SEA LIFE TRUST naturreservat för vitvalar www.sealifetrust.org

Läs mer om SEA LIFE Trust -organisationen

Skyddsarbetet är viktigt!

In partnership with