Attraction location map

Upplevelsekvart

Upplevelsekvart Upplevelsekvarten är en kort introduktion i undervattensvärlden! Guiden presenterar något specifikt område eller en specifik bassäng enligt önskemål. Ett populärt tema är hajarnas förökning, eller tidvattensbassängen och dess djur. En kort introduktion i ett visst ämne. Perfekt för den som vill ha en stund med guiden och sedan bekanta sig i resten av utställningen själv.  32€ / grupp Villkoren Guidningarna bör bokas på förhand (helst två veckor innan) Alla guidningar går att fås på finska och engelska, på svenska om möjligt Förutom guidningen bör man alltid köpa inträdesbiljetter Ifall guidningen behövs inställas eller ombokas, kontakta oss omedelbart: info@sealife.fi eller 09-5658 200 Över 15 personers grupper delas upp i flera smågrupper, för att försäkra kvalitén av gudingen Under högsäsonger kan guidningarnas tidpunkter vara begränsade Gruppriser berättigas till grupper med över 10 pers.

Upplevelsekvart

Upplevelsekvart

Upplevelsekvarten är en kort introduktion i undervattensvärlden! Guiden presenterar något specifikt område eller en specifik bassäng enligt önskemål. Ett populärt tema är hajarnas förökning, eller tidvattensbassängen och dess djur.

 • En kort introduktion i ett visst ämne.
 • Perfekt för den som vill ha en stund med guiden och sedan bekanta sig i resten av utställningen själv. 

32€ / grupp

Villkoren

 • Guidningarna bör bokas på förhand (helst två veckor innan)
 • Alla guidningar går att fås på finska och engelska, på svenska om möjligt
 • Förutom guidningen bör man alltid köpa inträdesbiljetter
 • Ifall guidningen behövs inställas eller ombokas, kontakta oss omedelbart: info@sealife.fi eller 09-5658 200
 • Över 15 personers grupper delas upp i flera smågrupper, för att försäkra kvalitén av gudingen
 • Under högsäsonger kan guidningarnas tidpunkter vara begränsade
 • Gruppriser berättigas till grupper med över 10 pers.
 • Alla gruppbesök, även utan guidningar är bra att boka på förhand, för att försäkra ett trevligt besök
 • Faktureringsmöjligheter kan avtalas i sammanband med bokningen. Faktureringsuppgifter (inkl. FO-nummer) skall skickas till SEA LIFEs kontor innan besöket. En faktureringsavgift tillkommer.


BOKA NU! 

Temaguidning

Det här är en 30min lång guidning som fokuserar sig på ett visst ämne i utställningen. De två tema möjligheterna för tillfället är Hajarna och Rockorna eller Östersjön och havsvård. Observera att guidningen ordnas endast på finska eller engelska.

Haj Lite

Läs mer >

Skolor och daghem

15 min långa guidningen presenterar ett specifikt område eller en specifik bassäng enligt önskemål. Ett populärt tema är hajarnas förökning, eller tidvattensbassängen och dess djur. Det här är perfekt för den som vill ha en stund med guiden och sedan bekanta sig i resten av utställningen själv.