new turtle

Skydda haven

Förutom att SEA LIFE får miljoner besökare att bekanta sig med den otroliga undervattensvärlden har SEA LIFE-nätverket en viktig uppgift i arbetet att skydda haven och garantera en framtid till deras invånare.

SEA LIFE ger information om haven och det viktiga skyddsarbetet kring haven. Dessutom använder SEA LIFE även mer direkta metoder, tex. penningsinsamlingar, appelationer för att vädja till beslutafattare,mm.

Skydda våra hav och plocka upp ett skräp i dagen!

Delta i Roska päivässä -verksamheten här(på finska)

green office

Green Office

WWF har beviljat SEA LIFE Helsinki Green Office -märket. Märket beviljas de kontor som uppfyller Green Office -kriterierna.

Vad är Green Office?
Green Office är ett konkret miljöprogram, som är enkelt för kontoren att förverkliga. Som mål för programmet är att minska växthusgasutsläppen och ekologiska fotavtrycket i kontoret.

Green Office är lämpligt för både stora och små företag, både för privatföretag samt offentliga förvaltningar eller organisationer.

Kontorlokalerna spelar en stor roll i energiförbrukningen och i hållbara lösningar. Green Office motiverar personalen till vardagliga ekologiska val, förbättrar miljömedvetenheten, samt åstadkommer kostnadsbesparingar. Programmet gynnar både företaget och miljön.

Läs mer om Green Office(på finska)

ÖSTERSJÖNS KOMPIS

Helsinki_baltic_sea_conservation

Läs mera

Kampanjen för havssköldpaddor

Helsinki_turtle_conservation

Läs mera

Köp online och spara

starfishSe här öppettider för 2016Här!


Öppettider

Klicka på linken ovan för att se öppettiderna för 2016Hitta oss
Flickr
YouTube
Facebook
Twitter