Tästä pääsisältöön

Työpaikat

Tule meille töihin!

Oletko innostunut akvaristi vai onko sukellus sinun juttusi? Tärkeimpänä, ovatko merieläimet lähellä sydäntäsi? 

SEA LIFE vie vierailijansa ikimuistoiselle ja kiinnostavalle kierrokselle merieläinten maailmaan, innostaen ja opettaen kaikenikäisiä rakastamaan ja suojelemaan planeettamme eläimistöä. Akvaarioverkostomme luottaa ammattimaiseen henkilökuntaamme, päteviin kuraattoreihin sekä innostuneesti merieläimiin suhtautuviin asiantuntijoihin. Koko henkilökuntamme tekee SEA LIFE -kokemuksesta juuri sellaisen mitä se on: ikimuistoisen.

Näyttelyssämme esillä olevat sekä kulissien takana työskentelevät henkilöt tuovat kaikki oman ammattitaitonsa mukaan SEA LIFEen. Me kaikki teemme paljon töitä pitääksemme eläimet ja vierailijat turvassa ja tyytyväisinä. Eri keskuksistamme ympäri maailmaa löydät myös eri osa-alueisiin keskittyneitä asiantuntijoita (esimerkiksi eläinten hyvinvointiin ja kehittämiseen luotu tiimi Weymouthissa, Englannissa). 

Mahdollisuuksia on monia ja on hyvin mahdollista, että meiltä löytyy juuri oikea työ sinulle. Emme kuitenkaan etsi henkilöitä, jotka hyväksyvät minkä tahansa tarjotun työpaikan - haluamme tiimiimme henkilöitä, jotka tähtäävät aina parhaaseensa, pitävät kiinni omista unelmistaan ja ovat valmiita tekemään paljon niiden eteen.