Groepsbezoek aan SEA LIFE

Informatie voor groepen

Volwassenen: € 12,-
kind (3 t/m 11 jaar): € 8,-

Als u een groepsreservering maakt voor uw bezoek, dan bieden wij u graag (buiten de schoolvakanties) een gratis presentatie aan. Dit houdt in dat er bij een bepaalde ruimte in ons centre (bijv. het roggenbassin of in de Amazone) uitleg wordt gegeven over de verschillende dieren die daar aanwezig zijn.

Een presentatie duurt ongeveer 20 minuten. Hierna kunt u op eigen gelegenheid het centre verder bezoeken en is het mogelijk om vragen te stellen aan het personeel.

Voor meer informatie/reserveringen kunt u bellen naar 070-3542100 of een mail sturen naar: info@sealife.nl 

 

BSO's, NSO's en kinderdagverblijven

Buitenschoolse en naschoolse opvangen en kinderdagverblijven betalen bij ons € 6,- per persoon, ook voor de begeleiders. Let op kinderen onder de 3 jaar zijn gratis.

Deze prijs geldt voor groepen vanaf 10 personen. Met uw groep kunt u zich aansluiten bij ons dagprogramma met (voer)presentaties, tijdens de vakanties vinden er extra activiteiten plaats. Voor de kinderen is er ook een speurtocht, deze krijgen zij bij de kassa.

Voor meer informatie/reserveringen kunt u bellen naar 070-3542100 of een mail sturen naar: info@sealife.nl 

 

Seniorenaanbieding SEA LIFE en De Beren

Vanaf 3 september een hele aantrekkelijke aanbieding voor senioren groepen: Toegang SEA LIFE & soep & broodje kroket voor € 12,50 !
Aanbieding is geldig t/m 21 december 2018 voor groepen vanaf 5 personen. Reserveren is verplicht en kan via 070-3542100 of info@sealife.nl, vergeet bij uw boeking niet te melden dat het om de 'Supersenioren aanbieding' gaat.

Entree SEA LIFE tussen 12:00 uur en 16:00 uur en daarna het bezoek aan het restaurant. Aanbieding is niet geldig i.c.m. reeds gemaakte boekingen, andere aanbiedingen/kortingen en niet geldig in schoolvakanties en weekenden.  

SEA LIFE Scheveningen is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een invalidentoilet. Afzet & uitstapmogelijkheid (i.v.m. rolstoelen) bij het Kurhaus hotel en/of bij de Scheveningse Slag.

 

Exclusieve aanbieding – Coolevent en SEA LIFE Scheveningen

1,5 uur schaatsen op de schaatsbaan op het Kurhausplein, een kop warme chocolademelk en een bezoek aan SEA LIFE Scheveningen voor maar € 7,- per leerling.

Voorwaarden: 
-Minimaal 10 personen per groep
-Alleen te reserveren via Coolevent (070-3063658 of info@cooleventscheveningen.nl )
-Eerst schaatsen, dan bezoek SEA LIFE
-Begeleiders betalen slechts € 3,50
-Arrangement alleen te boeken maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur
-Niet geldig i.c.m. andere aanbieding/kortingen 
-Aanbieding geldig van 10 november 2018 t/m 18 januari 2019