Groepsbezoek aan SEA LIFE

Informatie voor groepen

Volwassenen: € 12,-
kind (3 t/m 11 jaar): € 8,-

Als u een groepsreservering maakt voor uw bezoek, dan bieden wij u graag (buiten de schoolvakanties) een gratis presentatie aan. Dit houdt in dat er bij een bepaalde ruimte in ons centre (bijv. het roggenbassin of in de Amazone) uitleg wordt gegeven over de verschillende dieren die daar aanwezig zijn.

Een presentatie duurt ongeveer 20 minuten. Hierna kunt u op eigen gelegenheid het centre verder bezoeken en is het mogelijk om vragen te stellen aan het personeel.

Voor meer informatie/reserveringen kunt u bellen naar 070-3542100 of een mail sturen naar: info@sealife.nl 

 

BSO's, NSO's en kinderdagverblijven

Buitenschoolse en naschoolse opvangen en kinderdagverblijven betalen bij ons € 6,- per persoon, ook voor de begeleiders. Let op kinderen onder de 3 jaar zijn gratis.

Deze prijs geldt voor groepen vanaf 10 personen. Met uw groep kunt u zich aansluiten bij ons dagprogramma met (voer)presentaties, tijdens de vakanties vinden er extra activiteiten plaats. Voor de kinderen is er ook een speurtocht, deze krijgen zij bij de kassa.

Voor meer informatie/reserveringen kunt u bellen naar 070-3542100 of een mail sturen naar: info@sealife.nl 

 

Zomerdeal Omniversum en SEA LIFE

Bekijk een film in Omniversum en ga daarna op ontdekkingstocht in SEA LIFE. Bij deze mooie aanbieding betaalt u voor basisonderwijs (tot 12 jaar) € 10,50 per persoon en voor voortgezet onderwijs (tot 18 jaar) € 12,50 per persoon en krijgen de kinderen lekker een gratis ijsje! Begeleiders en kinderen betalen hetzelfde tarief en de aanbieding is geldig voor groepen vanaf 12 kinderen.  De actie is geldig t/m 31 augustus 2018 en alleen te reserveren via het Omniversum (070-4168200)

De actie is niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en niet geldig in het weekend.