Koop Tickets
Attraction location map

Groepsbezoek aan SEA LIFE

Informatie voor groepen

Volwassenen: € 12,50
kind (3 t/m 11 jaar): € 8,25

Als u een groepsreservering maakt voor uw bezoek, dan bieden wij u graag (buiten de schoolvakanties) een gratis presentatie aan. Dit houdt in dat er bij een bepaalde ruimte in ons centre (bijv. het roggenbassin of in de Amazone) uitleg wordt gegeven over de verschillende dieren die daar aanwezig zijn.

Een presentatie duurt ongeveer 20 minuten. Hierna kunt u op eigen gelegenheid het centre verder bezoeken en is het mogelijk om vragen te stellen aan het personeel.

Voor meer informatie/reserveringen kunt u bellen naar 070-3542100 of een mail sturen naar: info@sealife.nl 

 

BSO's, NSO's en kinderdagverblijven

Buitenschoolse en naschoolse opvangen en kinderdagverblijven betalen bij ons € 6,25 per persoon, ook voor de begeleiders. Let op kinderen onder de 3 jaar zijn gratis.

Deze prijs geldt voor groepen vanaf 10 personen. Met uw groep kunt u zich aansluiten bij ons dagprogramma met (voer)presentaties, tijdens de vakanties vinden er extra activiteiten plaats. Voor de kinderen is er ook een speurtocht, deze krijgen zij bij de kassa.

Voor meer informatie/reserveringen kunt u bellen naar 070-3542100 of een mail sturen naar: info@sealife.nl 

Schoolstaking 30 en 31 januari?

Kom gezellig met de groep naar SEA LIFE en betaal maar € 3,- per persoon. Neem een duik in de onderwaterwereld en bekijk roggen, zeepaardjes, schildpad en piranha's van dichtbij. Ontmoet ook onze otters en pinguïns. Voor alle kinderen is er een gratis speurtocht en de gehele dag zijn er (voer)presentaties. Dus boek nu met de groep voor 30 of 31 januari 2020 een bezoek aan SEA LIFE via info@sealife.nl

Voor deze aanbieding is reserveren verplicht en per groep dienen er minimaal 10 kinderen te zijn.