Groepsbezoek aan SEA LIFE

Informatie voor groepen

Volwassenen: € 12,-
kind (3 t/m 11 jaar): € 8,-

 

Als u een groepsreservering maakt voor uw bezoek, dan bieden wij u graag (buiten de schoolvakanties) een gratis presentatie aan. Dit houdt in dat er bij een bepaalde ruimte in ons centre (bijv. het roggenbassin of in de Amazone) uitleg wordt gegeven over de verschillende dieren die daar aanwezig zijn.

Een presentatie duurt ongeveer 20 minuten. Hierna kunt u op eigen gelegenheid het centre verder bezoeken en is het mogelijk om vragen te stellen aan het personeel.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 070-3542100 of een mail sturen naar: info@sealife.nl 

 

SUPER SCHOLEN EN NSO AANBIEDING

Ontdek de nieuwste attractie in Scheveningen en combineer actie en educatie in één dagdeel!

Breng een bezoek aan de onderwaterwereld in SEA LIFE Scheveningen en geniet daarna van het mooiste uitzicht over land en zee SkyView de Pier. Voor slechts € 7,50 p.p. bezoekt u beide attracties. 

De aanbieding is geldig voor boekingen vanaf 10 kinderen en begeleiders betalen dezelfde prijs als de kinderen. Aanbieding is geldig vanaf 25 januari t/m 31 mei 2017 op doordeweekse dagen van 10:00 uur tot 14:00 uur (niet geldig in de schoolvakanties).  

U bezoekt met deze combinatie eerst SEA LIFE en daarna het reuzenrad. Vooraf reserveren verplicht bij SEA LIFE via info@sealife.nl of 070-3542100 

(Aanbieding is niet te combineren met andere acties en/of aanbiedingen).