2 pinguïnbaby’s naar buiten in SEA LIFE Scheveningen

De in februari geboren pinguïnkuikens gaan voor het eerst voorzichtig naar buiten – papa Locke houdt een oogje in het zeil. Het geslacht van de Humboldts is nog niet bekend.
De bewegende beelden zijn te zien op onze FB pagina: >

NIEUW IN 2017! SCHILDPAD CHRÈCHE

Ontdek bij SEA LIFE Scheveningen meer over zoetwaterschildpadden en hun spannende familieleden. Bewonder het uiterlijk en de unieke manier van leven van deze gepantserde dieren. Leer meer over de bescherming van schildpadden en hoe u kunt helpen! Schildpadden zijn een bijzonder fenomeen, omdat ze al 200 miljoen jaar op onze aarde leven.

Piratenweken in Sea Life van 8 juli t/m 27 augustus

Piraten hebben SEA LIFE hebben over genomen… volg een piratenles en zie of jij ook piraat kan worden. Hoe dapper ben je en wat is jouw piratennaam? De lessen zijn dagelijks tussen 11.00 en 18.00 uur. Voor de allerkleinste bezoekers zijn er ook poppenkastvoorstellingen. SEA LIFE is in juli en augustus open van 10.00 tot 20.00 uur – entree sluit om 19.00 uur.

Spectaculaire octopus in SEA LIFE

SEA LIFE heeft er weer een nieuwe inwoner bij, niet alleen de naam is apart ook het dier zelf is bijzonder. De nieuwe octopus die vanaf vandaag te zien is heet “Wunderpus photogenicus”. Het is een vrouwtje en dit soort is te herkennen aan de extra lange armen, het kleine lijf en ogen op lange stelen. Zij dankt haar naam aan de Duitse woorden ‘wünder’ (prachtig, wonderschoon) en ‘pus’ (poot) en photogenicus komt van het feit dat deze mooie dieren fotogeniek zijn. Haar kleuren zijn bruin met wit en ze kan ongeveer 42 cm groot worden. Het vlekkenpatroon is uniek en voor iedere octopus dus anders.