Vis fantasie

SEA LIFE Scheveningen heeft haar haar eerste virtuele aquarium geopend: Vis Fantasie. Bezoekers kunnen hun eigen vis inkleuren en de vis tot leven laten komen in een levensecht aquarium. In het prachtige, kleurrijke virtuele aquarium (met de afmeting van 1,5 bij 4 meter) kunnen de bezoekers maar liefst 5 soorten vissen laten zwemmen. Het Vis Fantasie aquarium is geschikt voor elke leeftijd en de gehele dag open.

…ook regenboogkleuren in SEA LIFE

SEA LIFE Scheveningen is weer een stukje kleurrijker geworden. Naast vissen zijn er nu ook prachtige kikkers te bewonderen. En geen saaie bruine of groene kikkers … maar geel, rood en blauw en ze kunnen nog fluiten ook! De officiële benaming van de 2 soorten zijn: Dendrobates leucomelas en Epipedobates tricolour. Het zijn gifkikkers die oorspronkelijk voorkomen in de oerwouden in Midden en Zuid Amerika. Helaas wordt hun voortbestaan bedreigd door het kappen van de bomen in het regenwoud. De felle kleuren zijn ter afschrikking van hun jagers en de gifstoffen op hun lijf is ter verdediging. De kikkertjes hebben geen zwemvliezen tussen de tenen en de vrouwtjes zijn vaak net iets groter dan de mannetjes. In SEA LIFE zullen ze gevoerd worden met zelfgekweekte fruitvliegjes.

LEGOLAND® Discovery Centre komt definitief en exclusief naar Den Haag-Scheveningen

3 augustus 2017 – De voorbereidingen voor de bouw van LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen op de boulevard zullen eind 2017 beginnen. Deze unieke en overdekte attractie, gebaseerd op het populaire LEGO steentje, wordt bijna 3,000m² groot en zal een publiekstrekker worden voor families met jonge kinderen. Speciaal ontworpen voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 10 jaar biedt LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen kinderen met hun vriendjes en familie 2 tot 3 uur zeer interactief en leerzaam plezier! Verschillende LEGO speelplaatsen, interactieve ritjes, bouwlessen van een meesterbouwer, speciale ruimtes voor verjaardagen en feestjes, een 4D bioscoop en natuurlijk het populaire MINILAND welke je in iedere LEGOLAND Discovery Centre en LEGOLAND parken tegenkomt. Uniek voor iedere attractie laat MINILAND de iconische gebouwen van iedere specifieke locatie zien.