Vis fantasie

SEA LIFE Scheveningen heeft haar haar eerste virtuele aquarium geopend: Vis Fantasie. Bezoekers kunnen hun eigen vis inkleuren en de vis tot leven laten komen in een levensecht aquarium. In het prachtige, kleurrijke virtuele aquarium (met de afmeting van 1,5 bij 4 meter) kunnen de bezoekers maar liefst 5 soorten vissen laten zwemmen. Het Vis Fantasie aquarium is geschikt voor elke leeftijd en de gehele dag open.

LEGOLAND® Discovery Centre komt definitief en exclusief naar Den Haag-Scheveningen

3 augustus 2017 ā€“ De voorbereidingen voor de bouw van LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen op de boulevard zullen eind 2017 beginnen. Deze unieke en overdekte attractie, gebaseerd op het populaire LEGO steentje, wordt bijna 3,000m² groot en zal een publiekstrekker worden voor families met jonge kinderen. Speciaal ontworpen voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 10 jaar biedt LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen kinderen met hun vriendjes en familie 2 tot 3 uur zeer interactief en leerzaam plezier! Verschillende LEGO speelplaatsen, interactieve ritjes, bouwlessen van een meesterbouwer, speciale ruimtes voor verjaardagen en feestjes, een 4D bioscoop en natuurlijk het populaire MINILAND welke je in iedere LEGOLAND Discovery Centre en LEGOLAND parken tegenkomt. Uniek voor iedere attractie laat MINILAND de iconische gebouwen van iedere specifieke locatie zien.

Nieuw in 2018! Jurassic Seas ā€“ zwem terug in de tijd

Reis terug in de tijd van de dinosaurussen en ontdek hoe het is om in het prehistorische tijdperk te leven. Eén van de dieren die je in deze tentoonstelling tegenkomt is de axolotl, een exotisch amfibie die heel zijn leven onderwater doorbrengt maar ook de degenkrab wiens voorouders 445 miljoen jaar terug gaan. De degenkrab heeft wel 10 ogen verspreid over zā€™n hele lijf! Ook zijn er kaaimansnoeken te zien. Kom nu alles te weten over deze leuke en interessante dieren en speel ook het interactieve spel met prehistorische onderwaterdieren. Deze tentoonstelling is t/m 6 januari 2019 te zien.

Jutten op Scheveningen

Per 7 april is het jutseizoen gestart. Vanaf deze dag kan er elke dag gejut worden op Scheveningse strand door een juttas te lenen. Een volle juttas is een koffie, ijsje of korting op entreeprijs van SEA LIFE waard. Je kunt o.a. bij SEA LIFE tijdens je bezoek een juttas meenemen en gaan jutten op het strand. In de tas zit een lijstje met strandtenten waar je de volle tas kunt inleveren. De tas is niet bij SEA LIFE in te leveren. Hopelijk houden we het strand op Scheveningen met elkaar mooi schoon. De juttassen zijn een project van Grondstof de Jutters, lees meer over de Grondstofjutters aanpak op: http://www.grondstofjutters.nl/

SEA LIFE is genomineerd!

SEA LIFE Scheveningen is genomineerd voor ZooSite Award in de categorie 'Mooiste aquarium' En je kunt op ons stemmen via: http://www.zoosite.nl/site/awards/2018/stemmen Stemmen kan t/m zaterdag 28 april, alvast bedankt voor het stemmen.
Klik hier om te stemmen >