Koop Tickets
Attraction location map

Verjaardagsfeestjes

Boek een spannend Piratenfeest of een leuk Zeeprinsessenfeest

In SEA LIFE Scheveningen worden de kinderen omgetoverd tot piraat en gaan dan op zoek naar de schat. Ook bij het zeeprinsessenfeest worden ze geschminkt en gaan ze op zoek naar de parel. Tussen de opdrachten door kunnen de kinderen uiteraard ook de vissen bekijken en leuke (voer)presentaties bijwonen. Dit verjaardagsfeestje is geschikt voor de leeftijden: 5-10 jaar

Het partijtje is inclusief eten en drinken bij restaurant De Beren Scheveningen, keuze uit frietjes met snack (kroket/frikandel/kipnuggets) of pannekoek/poffertjes en de kinderen krijgen daarbij ranja. Het feestje duurt in totaal ongeveer 2 uur. Na het feestje mogen de kinderen wel weer terug in SEA LIFE als ze dat willen. Restaurant de Beren Scheveningen is gelegen naast SEA LIFE. 

Het partijtje kost € 17,95 per kind en een minimum van 5 kinderen is vereist. Het maximaal aantal kinderen is 12. Twee begeleiders mogen gratis mee. Als de jarige een SEA LIFE jaarpas heeft, betaalt u slechts € 15,45 per kind.

Op zondagen zijn er alleen partijtjes mogelijk in de ochtenduren (10.00 en 11.00 uur).

U kunt bij het kinderfeestje ook een leuke groepsfoto laten maken. Voor € 5,-  krijgt u een geprinte foto en een link om de foto te downloaden. Een leuk aandenken aan het feestje.

 

Voor reserveringen van een kinderfeestje kunt u tijdens kantooruren (9.00u-17.00u) bellen met: 070-3542100.

 

Partijtje ook mogelijk in combinatie met McDonald's

Wil je liever bij McDonald's eten? Dat kan ook!
Onze feestjes zijn ook te boeken in combinatie met een bezoek aan McDonald's. Na het piraten- of prinsessenfeest bezoeken jullie het McDonald's restaurant Kurhausweg (op 5 minuten lopen van Sea Life). De hostess ontvangt de kinderen en daarna krijgen ze een happy meal, een ijsje en... een glitter tattoo!

 

De totaal prijs van dit feestje is € 17,95 per kind.

Voorwaarden:
Reserveren verplicht via Sea Life 070-3542100.
Minimaal 5 kinderen en maximaal 12 kinderen.
Eerst het feestje en daarna eten bij McDonald's.
Eten bij McDonald's is alleen mogelijk tot 16:30 uur.
Het eten van de ouders/begeleiders en evt. sausjes zijn niet inbegrepen bij de prijs.
De ruimte bij McDonald's is 1 uur beschikbaar.