Attraction location map

Locatie
SEA LIFE

SEA LIFE Scheveningen
Strandweg 13
2586 JK DEN HAAG

SEA LIFE bevindt zich op de boulevard van Scheveningen, vlakbij het Hotel Kurhaus en de Pier. Deze boulevard is autovrij.

 

 

 

Met openbaar vervoer:

Vanaf 31 augustus 2020 wordt er aan het spoor van tram 1 gewerkt en zal de tram 1 niet meer naar Scheveningen rijden. Er zijn vervangende buslijnen om toch in Scheveningen te komen. Kijk op www.denhaag.nl/lijn1 voor informatie over de werkzaamheden en de gevolgen voor de bereikbaarheid met overig vervoer.

Station Hollands Spoor – dan tram 1 richting Scheveningen (halte Kurhaus)


Station Den Haag Centraal – dan tram 9 richting Scheveningen (halte Kurhaus)

Of de buslijnen 21, 22 en 23 (halte Kurhaus)

 

 

Touringcars en bussen
Buschauffeurs kunnen hun passagiers afzetten op de Scheveningse Slag/Strandweg (naast Beren eetcafe) en vervolgens de bus parkeren bij Parking Zwarte pad.

 

Met de auto:
Als u Den Haag in komt rijden, volgt u de borden Scheveningen Bad. U rijdt richting Kurhaus.

Rij dan niet door naar de Strandweg (de weg die langs het strand en boulevard loopt). Deze is namelijk eenrichtingverkeer en brengt u naar de haven waarvandaan u niet kunt omkeren om terug te rijden.

Wij hebben geen eigen parkeergelegenheid, beter parkeert u in een van de volgende garages:
1. Parking Strand (Zwolsestraat 426)
2. Parking Kurhaus (Gevers Deynootplein 189)
3. Parking Nieuwe Parklaan (Nieuwe Parklaan 248)
4. Parking Zwarte Pad

Als u via de Van Alkemadelaan naar Scheveningen rijdt, is de Parking Strand aan de Zwolsestraat de snelste optie met de meeste plaatsen (ruim 2000) en tevens de meest voordelige garage. De garages zijn 24 uur per dag geopend.

 

Wilt u weten of er nog parkeerplaats is, kijk dan voor de actuele situatie op de volgende website: https://denhaag.com/nl/scheveningen/route 

 

Korting met parkeren 

Kom je naar SEA LIFE met de auto? Dan hebben wij nu een speciale actie met parkeergarage Strand, dit is de grootste garage in Scheveningen en is gelegen aan de Zwolsestraat. Vanaf hier is het ongeveer 15 minuten lopen naar SEA LIFE. Bij ons kun je nu een kortingskaartje voor maar liefst 50% korting voor deze garage ophalen na uw bezoek aan SEA LIFE. De 50% korting geldt over de hele dag (parkeertijd), niet alleen uw bezoek aan Sea Life.

Adres parkeergarage Strand
Zwolsestraat 426
2587 VK Den Haag

 

Extra informatie:
SEA LIFE Scheveningen is rolstoelvriendelijk. er is een rolstoelvriendelijke ingang, een lift binnen in het gebouw en een invalidentoilet.

Honden zijn niet toegestaan in SEA LIFE (m.u.v. een blindengeleidehond).

In de weekenden en schoolvakanties kan het tussen 12.00 uur en 15.00 uur druk zijn binnen.

Indien u met de fiets komt is er de mogelijkheid om uw fiets (beheerd) te stallen bij een van de Biesieklette locaties op de (boulevard). Voor meer informatie over deze stalling en hun verhuur van rolstoelen, strandrollators kunt u kijken op: www.biesieklette.nl

Nieuwe maatregelen 30 september

De gezondheid en veiligheid van onze gasten en ons team is altijd onze eerste prioriteit. Hierom hebben wij besloten om vanaf 30 september mondkapjes verplicht te stellen.

Alle gasten vanaf 12 jaar moeten een mondkapje dragen in onze attractie.