Ga naar de hoofdinhoud

Ontdek de duistere geheimen van de diepe oceaan

Heb jij stalen zenuwen en ben jij nergens bang voor? Ga dan op een grimmige ontdekkingstocht en ontmoet de duistere bewoners van de oceaan.

Boek snel je tickets want de beschikbaarheid is beperkt. OP = OP.

  • Alleen 20, 21, 27 & 28 oktober
  • v.a. 19:00 uur
  • adviesleeftijd 12+
Voor het eerst kan jij na sluitingstijd ontdekken wat zich diep in de oceaan afspeelt. Maar wees gewaarschuwd, dit avontuur is niet voor de tere zieltjes. Tijdens je tocht ontmoet je de duistere figuren, die niet op bezoekers zitten te wachten. Weet jij heelhuids weer boven water te komen?

Poseidon

Heerser over de zee

Mensen! Aaarg, gruwelijk volk. Zonder enig respect voor onze leefomgeving doen ze maar wat ze willen. En wij? Wij zitten met de rotzooi! Een ieder die de diepte van de zee durft te betreden, zal het bezuren. Mijn creatures azen op wraak. Laat zij die het weten te overleven het doemtij doen keren. Ik.. ik geloof dat we ze wat kunnen leren. Maar of mijn creatures zo vergevingsgezind zijn, dat moeten we nog maar zien. 

859171 Create A Scary Halloween Image With A Anglerfish Xl 1024 V1 0

Duistere tocht

's Avonds ontdek je de onderwaterwereld van SEA LIFE als nooit tevoren. Dit wordt geen tocht om rustig te genieten van de onderwaterwereld. Jij moet je weg vinden langs de bewoners van de oceaan. Je zal SEA LIFE niet terugkennen zoals je gewend bent. Er zullen extreem donkere plekken zijn en bepaalde delen zijn ingenomen door nieuwe bewoners. Deze avond mag jij op bezoek bij de nachtbewoners, maar zodra je binnen bent laten we je aan je zeemanslot over. 

715642 Create A Square Img For Web For SEA LIFE Schevenin Xl 1024 V1 0

Grote kleine lettertjes

SEA LIFE 'The Dark' vind plaats op: 

  • Vrijdag 20 oktober
  • Zaterdag 21 oktober
  • Vrijdag 27 oktober
  • Zaterdag 28 oktober

Deze "walktrough" heeft een adviesleeftijd van 12+. Je komt tijdens je tocht acteurs tegen. Ze raken je niet aan, maar laten je wel schrikken. Niet alle dieren van SEA LIFE zijn deze avond te zien. 

Je boekt online je tijdslot. Zorg dat je op tijd aanwezig bent. Je zal in kleine groepjes de onderwaterwereld betreden en het is niet gegarrandeerd dat je met dezelfde groep de onderwaterwereld verlaat. 

De attractie is deze avond niet geschikt voor personen die gevoelig zijn voor lichtflitsen, smerige geuren en kleine ruimtes. 

715643 Create A Square Img For Web For SEA LIFE Schevenin Xl 1024 V1 0

Mobiliteitsbeperking

Voor deze tocht en ontmoeting met Poseidon moet je zelfstandig kunnen lopen en/of kruipen. Ben je niet instaat om zelfstandig te lopen en wil je deze unieke ervaring wel meemaken? Neem dan contact op via info@sealife.nl. Een van onze e-mail creatures kan je helpen bij het boeken van de speciale tour. Houd er wel rekening mee dat Poseidon geen onderscheid maakt. Ook begeleiders dienen een ticket te hebben voor deze speciale tour. 

Acteurs gezocht!

Meld je aan om een Scare-actor te worden!

Meld je hier aan.
Health