Ga naar de hoofdinhoud

Kom bij ons werken

Bekijk alle vacatures op: www.merlincareers.com/nl

SEA LIFE Scheveningen zoekt nieuwe verkoopmedewerkers!

SEA LIFE Scheveningen en LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen zijn op zoek naar een Customer Care Agent (m/v/x).

Wie zijn wij?

LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen verwelkomt families in de wonderlijke wereld van het LEGO® steentje. Tijdens het bezoek hebben kinderen de mogelijkheid om samen met hun vrienden en familie te bouwen, spelen en leren. De attractie bestaat uit vele interactieve onderdelen met onder andere Duplo, LEGO® Ninjago™ en LEGO® Friends™. Daarnaast zijn er ook genoeg plaatsen zijn om gewoon lekker met LEGO® te kunnen spelen en bouwen, is er een 4D bioscoop met leuke LEGO® films en een spannende attractie-rit door een mooie LEGO® stad.

In SEA LIFE Scheveningen ontdek je de verrassende onderwaterwereld zonder nat te worden! Tijdens een wandeling door verschillende themagebieden ontmoet je bekende vissen als de kabeljauw en het zeepaardje, maar ook roggen, piranha’s en zeesterren! Je ervaart hoe het is om een duik te nemen in de tropische zeeën wanneer je door de oudste onderwatertunnel van Nederland loopt...inclusief zeeschildpad en 180.000 liter water.
Wij zijn onderdeel van de Merlin Entertainments Group, een wereldwijde leider op het gebied van het creëren van onvergetelijke, interactieve ervaringen voor het hele gezin.

Functieomschrijving

Als Customer Care Agent ben je het visitekaartje van onze Scheveningse attracties en communiceer je via telefoon, e-mail en social media met onze gasten. Je staat al onze gasten op een plezierige en klantvriendelijke manier te woord en voorziet hen van de juiste informatie. Je verwerkt binnenkomende groepsreserveringen en vindt het een uitdaging om extra producten aan onze gasten aan te bevelen. Je belt met scholen en andere ondernemingen om hen over ons te informeren en (groeps-)boekingen te genereren.

Geen dag is hetzelfde. Meestal kun je rustig met een kop thee of koffie opstarten, maar soms staat de telefoon al roodgloeiend als je binnen komt. De vragen die je krijgt zijn divers, van het omboeken van tickets, inhoudelijke vragen over één van de attracties tot vragen over prijzen. Als je niet aan de telefoon zit beantwoord je de binnengekomen e-mails, check je de socials op vragen en verwerk je de groepsreserveringen. Je vindt het een uitdaging om de groep te ‘upsellen’ naar de andere attractie. Je helpt graag om de volledige gastervaring te optimaliseren en denkt mee over hoe we ons eigen proces kunnen verbeteren. Iedereen die je spreekt krijgt een glimlach op het gezicht.

Wie zoeken wij?

Om deze functie goed te kunnen vervullen zijn wij op zoek naar een enthousiast persoon met de volgende eigenschappen:
* Je bent vriendelijk, positief en klantgericht;
* Je bent een gedreven commerciële duizendpoot! Je staat gasten professioneel te woord en tegelijkertijd doe jij er alles aan om jouw verkoopdoelen te behalen;
*Je hebt naast de Nederlandse taal een zeer goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift. Duits is een pré;
* Een flexibele instelling qua werktijden, werkzaamheden en werkdagen (weekenden, vakanties en feestdagen);
* Je bent minimaal 20 tot 40 uur per week beschikbaar.

Dit krijg je ervoor terug!
* Een unieke werkplek aan de Boulevard in Scheveningen;

* Pensioenregeling;
* Iedere werkdag werken tussen de LEGO stenen;
* LEGO fans als collega’s;
* Een salaris van €12,28 bruto per uur bij een leeftijd van 21 jaar of ouder;
* Gedeeltelijke reiskostenvergoeding vanaf 8km;
* Relevante trainingen;

* Doorgroeimogelijkheden binnen Merlin wereldwijd;
* Gratis toegang tot alle Merlin attractie wereldwijd voor jou, familie & vrienden;
* 25% korting op merchandise, hotels en verblijf bij alle Merlin attracties wereldwijd; 

Je gaat er in deze rol voor zorgen dat onze gasten vóór hun bezoek al een magische indruk van onze attracties hebben. Ben jij die gemotiveerde Customer Care Agent die alles uit de kast haalt om onze gasten te helpen? Heb je al enige ervaring opgedaan op het gebied van klantenservice en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatie!

Klik hier om te solliciteren!

Health