Ga naar de hoofdinhoud

Kom bij ons werken

Bekijk alle vacatures op: www.merlincareers.com/nl

Marketing Executive - LEGOLAND Discovery Centre and SEA LIFE Scheveningen

Versterk jij binnenkort onze marketingafdeling? Duik dan snel in deze vacature!

Sluit je aan bij het team van Merlin Entertainments als marketingassistent voor twee prachtige attracties op de boulevard van Scheveningen: SEA LIFE & LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen. Deze attracties vormen samen het “cluster Scheveningen” binnen de Merlin groep.

WIE BEN JIJ?

Jij bent een creatieveling met een affiniteit voor de leisure branche. Je bent een echte aanpakker die graag zelf aan de slag gaat. Jij weet als geen ander hoe je prioriteiten moet stellen als er van alles op je afkomt. Jij krijgt energie van een productieve dag waarin je toffe projecten hebt opgezet en kan niet wachten tot je jouw volgende creatieve concepten kan gaan uitwerken.  

WAT DOEN WIJ?

Wij zijn onderdeel van de Merlin Entertainments Group, een wereldwijde leider op het gebied van het creëren van onvergetelijke, interactieve ervaringen voor het hele gezin. In het cluster Scheveningen werken we met een kleine marketingafdeling aan het versterken van de naamsbekendheid van SEA LIFE en LEGOLAND® Discovery Centre. De afdeling vormt alle vormen van communicatie met de potentiële bezoekers en alle medewerkers. Het is het bruisende hart van de attracties als het gaat om social media, web, advertenties of persberichten. Een hele veelzijdige afdeling die bij vrijwel alle onderdelen van de attractie betrokken is. 

WAT GA JIJ DOEN?

Als marketingassistent ben jij medeverantwoordelijk voor de uitvoering van het marketingplan, samen met de marketingmanager. Verder hou je je bezig met de implementatie en uitvoering van lokale, regionale en nationale marketingactiviteiten zoals sales, promoties, schoolbezoeken, social media en PR. Dit alles binnen de gestelde merkwaardes en met het doel om de kleine LEGO bouwers van de toekomst naar onze nieuwe LEGO®-attractie te krijgen en om mensen te blijven verwonderen in onze onderwaterwereld.

Je komt te werken met de cluster marketingmanager en je gaat samen de strategie uitrollen.
Je wordt verantwoordelijk voor de socialmediakanalen om de commerciële boodschap en ons merk uit te dragen. Ook hou je je bezig met website content. Je onderhoudt contacten met andere bedrijven zoals persbureaus, reclamebureaus en lokale ondernemers.
Je bent de contactpersoon voor scholen en groepen en assisteert bij evenementen en/of beurzen.

HEB JIJ HET VOLGENDE IN HUIS?

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau.
 • Beheersing van de Nederlandse taal, vloeiend in zowel woord als geschrift.
 • Ervaren in marketing, sales en/of op de pr-afdeling.
 • Teamspeler, gedreven, flexibel, accuraat en leergierig.
 • Positieve werkhouding.
 • Een bezit van rijbewijs B is een pre.

De functie is full time en is voor 40 uur in de week. Je moet ook bereid zijn soms in het weekend of in de avond te werken als dat nodig is bij evenementen.

WAT BIEDEN WIJ?

 • Een marktconform basissalaris
 • Een unieke werkplek aan de Boulevard op Scheveningen
 • Bezoekers uit diverse windstreken en van alle leeftijden
 • Mogelijkheden om door te groeien, zowel binnen ons team als binnen Merlin wereldwijd
 • Reiskostenvergoeding
 • Relevante trainingen
 • Merlin Magic Pass - jouw gratis toegang tot alle Merlin attracties wereldwijd

Wil jij deel uitmaken van dit enthousiaste team, solliciteer dan nu!

Solliciteer nu!
Health