Partners

Combinatiekorting met andere Haagse attracties

Voor groepen van meer dan 20 personen zijn er aantrekkelijke kortingen mogelijk.
Van te voren reserveren is verplicht. U belt de attractie waar u het eerst heen wilt gaan met uw groep en zij regelen de rest voor u.

Deelnemende Haagse attracties: Madurodam, Omniversum, Escher in t paleis, Panorama Mesdag, en Museon. Verder: Recreatiepark Linnaeushof in Bennebroek (voor basisscholen) en Corpus in Oegstgeest.

Combinatietickets individueel bezoek
Wij bieden aan onze kassa combinatietickets aan met de volgende attracties: Madurodam en Omniversum.


Eetcafé Binky Beer

Eetcafé Binky Beer is partner van SEA LIFE Scheveningen. Bij uw bezoek aan onze attractie kunt u gebruik maken van dit restaurant / eetcafé. Binky Beer is tevens partner van SEA LIFE bij verjaardagsfeestjes. Ook kunt u een groepsbezoek aan SEA LIFE combineren met een hapje en een drankje bij Binky Beer. Kijk voor meer informatie: www.beren.nl


Jorplace Beach Hostel

jorplace

Jorplace Beach Hostel ligt op loopafstand van Sea Life. Ook het strand, vissershaven en de vele winkels, bars en restaurants liggen op loopafstand van Jorplace Beach Hostel.
Jorplace Beach Hostel beschikt over diverse accommodaties, zo kan gekozen worden tussen tweepersoonskamers met 2 aparte bedden, grotere, gedeelde kamers of een bed in een slaapzaal. Dit maakt Jorplace Beach Hostel uitermate gezicht voor zowel families als voor groepen. Prijzen zijn er al vanaf €11,- p.p.p.n.
Het hostel heeft een volledig uitgeruste keuken waar gasten gebruik van kunnen maken, een internetcafé met gratis Wifi en een gezellige loungebar.

Kijk voor meer info en beschikbaarheid op www.jorplace.nl.


Ooievaarspas

De Ooievaarspas is geldig bij SEA LIFE Scheveningen. Op vertoon van deze pas ontvangt u 50% korting aan de kassa van SEA LIFE Scheveningen. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.


Bespaar Koop uw kaartjes online


Meer tickets

Openingsuren

Dagelijks
10- 18.00
Entree sluit om
17.00
Juli & Aug
10- 20.00
Entree sluit om
19.00


Schrijf u in voor nieuws en speciale aanbiedingen

Word lid »
vind ons op
Flickr
YouTube
Facebook
Twitter