Welkom in SEA LIFE Scheveningen

Ontdek de verrassende onderwaterwereld in SEA LIFE Scheveningen en ontmoet onze fantastische dieren: roggen, haaien, zeesterren, piranha’s, pinguïns en nog veel meer.

Loop door de onderwatertunnel en zie de zeeschildpad vlak boven uw hoofd zwemmen.
Ontmoet ook onze otters Max en Skittle.

SEA LIFE Scheveningen is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur.


Vaderdag actie 18 & 19 juni 2016

Vaderdag

Speciaal voor Vaderdag heeft SEA LIFE in het weekend van 18 en 19 juni een speciale aanbieding. Koop online een kinderkaartje (t.w.v. € 12,75) en 1 vader of opa mag gratis mee! Bestel nu je kaartjes: http://bit.ly/24lMC9A

Voorwaarden:
- Aanbieding alleen geldig in het weekend van 18 & 19 juni 2016.
- Deze aanbieding is alleen online te verkrijgen en niet aan de kassa van SEA LIFE
- Aanbieding niet geldig i.c.m. andere acties en/of aanbiedingen.
- Maximaal 1 vader/opa gratis bij een online kinderkaartje van € 12,75


2e Humboldt pinguïn uit ei gekropen!

2 kuikens

Op woensdagmiddag 4 mei is er een tweede pinguïnkuiken uit het ei gekropen. Het is het tweede kuiken van moeder Janneke en vader Jip.

Het kuiken woog bij de geboorte slechts 85 gram (15 gram minder dan het broertje/zusje) maar is in de eerste 2 dagen gelukkig al 28 gram aangekomen. De ouders zullen nu twee kleintjes moeten voeden dus krijgen ze zelf extra eten.

De pinguïnbaby’s zijn nog niet te zien voor het publiek, ze komen pas na ongeveer 2 maanden uit hun nest om naar buiten te gaan.


Pinguïn geboren!

Pinguin kuiken

Na ruim 30 dagen is het dan zover – een Humboldt pinguïnkuiken is uit het ei gekropen. De gelukkige ouders zijn de 8 jarige pinguïn Janneke en vader Jip.Het is het allereerste kuiken dat we in SEA LIFE Scheveningen mogen verwelkomen.

Beide pinguïns hadden trouw de wacht gehouden bij de eieren en kwamen eigenlijk alleen naar buiten om wat te eten, aldus Marjolein Kemna, hoofd dierenverzorging.

Het kuiken is bij de geboorte, net als bij baby´s, meteen gewogen en gecontroleerd. Het weegt nu 113 gram. De pinguïnouders krijgen 3x per dag te eten om zo hun kleintje te kunnen voeden. Er zijn in totaal 4 eieren gelegd door 2 pinguïnkoppels dus we hopen op nog meer baby’s deze maand.

De pinguïnbaby is nog niet te zien voor publiek, ze komen pas na 2 maanden uit hun nest om naar buiten te gaan. Wel komt er een webcam in de nestbox, zodat de baby te zien is op groot scherm.


Wow, wat een klauw!

Wow wat een klauw

Ontmoet in onze gloednieuwe tentoonstelling Wow, wat een klauw! de gepantserde divisie van de onderwaterwereld, inclusief de Japanse spinkrab, de stekelkrab en de kokosnootkrab. Kom alles te weten over hun anatomie en waarom zij één van de sterkste jagers zijn. De tentoonstelling zal te zien zijn t/m 31 december 2016.


Altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen?

Ontdek meer...

Vier je verjaardag bij SEA LIFE voor maar 16 euro per kind

Ontdek meer

Een schoolreis naar SEA LIFE biedt kinderen de kans om door ervaring kennis te maken met wat er onde

Ontdek meer!

Ontdek onze dieren


Opvang & vrijlating Flip

Flip

Ontdek meer

Plan uw bezoek

Plan your visit

Plan uw bezoek


Bespaar Koop uw kaartjes online


Meer tickets

Openingsuren

Dagelijks
10- 18.00
Entree sluit om
17.00
Juli & Augustus
10- 20.00
Entree sluit om
19.00


Schrijf u in voor nieuws en speciale aanbiedingen

Word lid »
vind ons op
Flickr
YouTube
Facebook
Twitter