Ga naar de hoofdinhoud

Kom bij ons werken

Bekijk alle vacatures op: www.merlincareers.com/nl

Part-time Aquarist

Wij zijn SEA LIFE Scheveningen en maken deel uit van het magische Merlin Entertainments!

We zijn momenteel op zoek naar een part-time Aquarist om ons Displays-team te versterken. Je taken omvatten de verzorging van onze dieren, het bijhouden van gegevens, het schoonmaken van displays, laboratoria en quarantainevoorzieningen, dierenwelzijn en voeding. Je zult voortdurend nieuwe uitdagingen tegenkomen en je passie voor (zee-)dieren zal de sleutel zijn om de lokale curator en het team te ondersteunen bij het bereiken van de hoogste standaard van dierenverzorging en -houderij.

We zijn op zoek naar de volgende vaardigheden en ervaring;

 • De succesvolle kandidaat is in het bezit is van een geldig rijbewijs, de functie vereist dat je op roosterbasis beschikbaar bent en verplaatsing binnen 30 minuten naar de attractie is een must.
 • Werkervaring in het onderhouden en ontwikkelen van dierverblijven, het voorlichten en promoten van onze SEA LIFE Breed, Rescue and Protect-boodschap bij het publiek.
 • Kennis hebben van de vereisten van dierentuinvergunningen en veterinaire inspecties om het hoogste niveau van dierenwelzijn te behouden en het belang erkennen van een effectieve registratie.
 • Zelfstandig kunnen werken bij de dagelijkse voorbereiding van diervoeding, het testen van de waterkwaliteit en het routinematig schoonmaken van dierenverblijven, voedselbereidingsfaciliteiten en aquariumwerkgebieden.
 • Ervaring met het werken met tropische en koudwater (zee-)diersoorten is noodzakelijk en een goed begrip van levensondersteunende systemen (LSS) is essentieel.
 • Assisteren bij de voorbereiding van de verblijven (displays), inclusief het aanbrengen van wijzigingen en verbeteringen , zoals aanpassingen van verlichting, leefomgeving en leidingwerk.
 • Behoud de helderheid en netheid van de displays voor bezoekers.
 • Werkervaring in de aquariumindustrie is een pre en een relevante opleiding of technische opleiding op dit gebied hebben.
 • Bereid om te werken als onderdeel van het display-team om ervoor te zorgen dat we het hoogste niveau bereiken op het gebied van marien beheer, behoud, en onderwijs.
 • Gemiddeld niveau voor de Microsoft Office Suite inclusief Outlook, Word en Excel.

Onze ideale kandidaat zal enthousiasme en betrouwbaarheid tonen met een dynamische, zelfgemotiveerde aanpak. Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden zijn vereist en de drive om te slagen. Ook een gevorderd of gemiddeld niveau in het Engels is een vereiste en in staat zijn om met vertrouwen uitzonderlijke klantenservice te leveren in een snelle omgeving.

Deze rol is een parttime contract van gemiddeld 20 uur per week, inclusief weekenden en feestdagen indien nodig.

Waarom Team SEA LIFE?

Naast een competitief jaarsalaris en vakantie, kun je uitkijken naar een geweldig voordelenpakket, waaronder een Merlin Magic-pas (je ticket naar geweldige Merlin-attracties over de hele wereld, dat ook geldt voor familie en vrienden), Employee Assistance Program, pensioenregeling, tot 25% korting in onze winkels, tot 40% korting op LEGO, reisbijdrage en je wordt lid van een wereldwijde organisatie met een groot aantal bekende merken met mogelijkheden om te groeien en contact te leggen met collega's in een diverse portfolio van bedrijven.

Nu solliciteren

Educatiemedewerkers gezocht

Voor de aankomende periode is SEA LIFE Scheveningen op zoek naar nieuwe medewerkers om het Educatie&Entertainment team te versterken. Deze parttime functie zal voornamelijk voor de weekenden en de schoolvakanties zijn.

Wil jij onze bezoekers met jouw enthousiasme de wondere onderwaterwereld laten beleven? Sta jij graag in het middelpunt van belangstelling en ben je op zoek naar een (bij)baantje? Dan is dit de aangewezen baan voor jou.

Werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Het geven van (voer)presentaties
 • Zorgen voor een goede, voortdurende en interactieve dienstverlening aan alle bezoekers
 • Lesprogramma’s voor scholen en groepen
 • Het geven van rondleidingen achter de schermen
 • (Kinder)activiteiten uitvoeren en begeleiden
 • Het begeleiden van kinderfeestjes als piraat, zeeprins(es)
 • Schoonhouden van de publieke en niet-publieke ruimte en zorgdragen voor de veiligheid van onze gasten en jouw collega’s

 Functievereisten:

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré
 • Klantvriendelijk, representatief en zelfstandig
 • Open, enthousiaste en actieve houding
 • Beschikbaarheid ook in weekend en de schoolvakanties
 • Woonachtig in omgeving Den Haag

 Kennis van de onderwaterwereld is geen vereiste, maar wel een pré.

Voldoe jij aan de functie-eisen, dan ben jij de juiste persoon die onze bezoekers willen ontmoeten.

Is jouw interesse gewekt? Stuur dan je CV + foto & motivatie naar ons op!

Solliciteer nu
Pinguin voeren

Stage lopen bij SEA LIFE Scheveningen?

Aankomend schooljaar hebben wij alleen nog plek hebben voor stagiaires van januari 2022 tot april 2022. De rest van het schooljaar zitten wij al vol.

Ben jij minimaal 8 weken beschikbaar (fulltime) of voor een langere periode parttime en volg je een opleiding dierverzorging (of andere relevante studie)? 

Neem dan even contact op met SEA LIFE (afdeling dierverzorging) via de mail: mark.stap@merlinentertainments.biz

Stuur meteen je cv even mee.

De minimale leeftijd voor stage bij deze afdeling is 17 jaar en minimale opleiding is MBO niveau 3 of hoger.

Indien je korter beschikbaar bent dan 8 weken heeft reageren geen zin en zal je stage aanvraag niet in behandeling worden genomen.

Open sollicitaties (voor evt. andere functies) worden niet in behandeling genomen.