Ga naar de hoofdinhoud

Schooluitje bij SEA LIFE

Boek direct

Octopus

Les bij SEA LIFE

Tijdens de les worden leerlingen ondergedompeld in de fascinerende wereld van zeeleven en krijgen ze de mogelijkheid om meer te leren over de natuurlijke leefomgevingen. Tijdens de les ligt de focus op het belang van natuurbescherming en hoe we samen kunnen werken om de oceanen te behouden voor toekomsitge generaties. 

Wil jij je bezoek extra bijzonder maken? We denken graag met jullie mee om eventuele thema’s uit te werken tijdens het bezoek. Stuur een verzoek naar info@sealife.nl voor meer informatie over een schoolreisje op maat.

Anemoonvissen

Duiken zonder nat te worden

Duiken zonder nat te worden

Een bezoek aan SEA LIFE staat voor een superleuk  en leerzaam bezoek waar kinderen kennis maken de bijzondere onderwaterwereld. Ze leren er over de verschillende bewoners van de oceaan en hoe we het leefgebied kunnen beschermen. Ze maken kennis met bijzondere dieren en staan oog in oog met roggen, haaien en onze zeeschildpad Ernie. In de onderwatertunnel is het net alsof je tussen de dieren op de bodem van de zee loopt. Kortom: een bijzonder leerzaam bezoek.

Schud & Shake Zone LDC

Twee schooluitjes in één

Duik na je bezoek aan SEA LIFE in de wereld van het LEGOLAND® Discovery Centre. Ervaar hoe leerzaam LEGO® kan zijn. Ontdek de verschillende interactieve elementen die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen van 3 tot en met 11 jaar, met daarnaast heel veel LEGO® bouw & speel zones. 

Combineer een les bij SEA LIFE met een technische en leerzame les bij LEGOLAND Discovery Centre. Maak je bezoek onvergetelijk leerzaam en boek twee attracties.

Prijzen schoolreisje 2024

Alleen SEA LIFE Scheveningen SEA LIFE Scheveningen en LEGOLAND® Discovery Centre
Basisscholen
Bezoek SEA LIFE€7,50 per persoon
Combi bezoek€10,50 per persoon
SEA LIFE Les€2,50 per persoon
Combi Educatie€3,50 per persoon
Middelbare scholen
Bezoek SEA LIFE€7,50 per persoon
SEA LIFE les€2,50 per persoon
Health