Ga naar de hoofdinhoud

Overige informatie

Handige informatie over SEA LIFE Scheveningen

Het is sinds 29 november 2021 verplicht een mondkapje te dragen. Dit geldt voor bezoekers ouder dan 12 jaar. SEA LIFE Is helaas gesloten t/m 25 januari 2022

SEA LIFE Scheveningen is leuk voor iedereen maar met name goed geschikt voor families met kinderen tussen de 3 en de 11 jaar oud.

Een gemiddeld bezoek duurt 1,5 uur

Gemiddeld blijven mensen zo'n 1 a 1,5 uur binnen om alles rustig te bekijken. Dit is natuurlijk afhankelijk van u zelf en uw interesse in het onderwaterleven. U kunt er veel langer maar ook korter over doen

Honden en overige huisdieren zijn niet toegestaan in SEA LIFE (m.u.v. een hulphond).

Als u een dier/vis wilt schenken aan SEA LIFE, neemt u dan contact op met info@sealife.nl of bel naar 070-3542100, dan kunnen de dierenverzorgers bekijken of het dier geschikt is voor SEA LIFE. We kunnen helaas niet elk dier/vis aannemen.

Helaas hebben we geen losse stalling voor buggy's - deze kunnen dus worden meegenomen in het centre.

Er is een lift aanwezig.

 

U bent vrij om zelf eten en drinken mee te nemen. We verzoeken u echter vriendelijk om plastic tasjes en ander afval netjes in de prullenbakken achter te laten. De dieren mogen absoluut niet gevoerd worden.

Naast SEA LIFE is een restaurant waar u ook naar toe kunt. Deze bevindt zich naast het pinguïnverblijf.

Roken en het nuttigen van alcoholhoudende dranken of andere verdovende middelen is in SEA LIFE Scheveningen niet toegestaan.

Als u bij ons aankomt, kan er een rij voor de kassa staan met mensen die een kaartje willen kopen. Er is geen aparte kassa voor mensen die al eerder een kaartje hebben gekocht.

De snelheid van de medewerkers en het kassasysteem zorgt ervoor dat u nooit erg lang hoeft te wachten

Om de gezondheid en veiligheid van u en onze dieren te beschermen, vragen wij u de dieren niet aan te raken en met uw handen uit het water te blijven.

Bij de "voelpoel" in de grote roggeruimte kunnen u en de kinderen onder begeleiding van een van onze professionele medewerkers anemonen, krabbetjes, mosselen en ander zeeleven aanraken en daar aansluitend uw handen wassen.

Alle dieren worden gevoerd met voedsel wat in hun specifieke dieet past. Het soort voedsel en eventuele supplementen zijn zorgvuldig samengesteld. Er zijn voerdemonstraties waarbij het publiek wordt betrokken maar het is zeker niet de bedoeling dat u de dieren eigen meegebrachte etenswaren voert. Op het voerschema dat u bij de entree ontvangt staat precies wat er wanneer plaatsvindt. 

U mag zeker foto's maken, zo veel als u wilt! Het is echter niet toegestaan om een flits te gebruiken. Flitslicht is zeer schadelijk voor veel van onze dieren, ze kunnen er blind van worden en zelfs sterven aan de gevolgen van stress. Wij verzoeken u ook geen statief te gebruiken omdat dit voor opstoppingen zorgt en last geeft aan andere bezoekers. Zien we uw leukste foto's terug op onze Facebook pagina? 

https://www.facebook.com/sealifescheveningen

Helaas hebben wij geen garderobe of lockers. Wij kunnen dan ook geen spullen voor u bewaren tijdens uw bezoek en verzoeken u om uw eigendommen bij u te houden.

Er is een souvenirwinkel net voor uitgang van SEA LIFE. We verkopen hier leuke herinneringen aan uw bezoek en ook de foto die eventueel van u gemaakt is bij binnenkomst is hier te zien.

vanaf 29 november is het verplicht om in de attractie en in de winkel een mondkapje te dragen. Dit geldt voor bezoekers ouder dan 12 jaar.

SEA LIFE Scheveningen heeft geen ruimte waar u uw eigen eten en drinken kunt nuttigen maar u bent vrij om onderweg te eten wat u heeft meegenomen. Net na de otterruimte is de ingang naar restaurant De Beren Scheveningen. Dit restaurant behoort niet tot SEA LIFE maar gezien de ligging bij ons in het pand is het een uitstekende gelegenheid om even een korte pauze in te lassen.

U bent vrij om zelf eten en drinken mee te nemen. We verzoeken u echter vriendelijk om plastic tasjes en ander afval netjes in de prullenbakken achter te laten. De dieren mogen absoluut niet gevoerd worden. Naast SEA LIFE is een restaurant waar u ook naar toe kunt. Deze bevindt zich naast het pinguïnverblijf. Het behoort niet tot SEA LIFE maar er is wel een samenwerking. Uw entreekaartje blijft de hele dag geldig - dus u kunt ook ergens anders wat eten en later weer terugkomen.

In de gang waar onze toiletten zich bevinden is een baby verschoonkamer. Daar kunt u terecht om uw kind te verschonen of te voeden.

Honden zijn niet toegestaan in SEA LIFE (m.u.v. een hulphond).

Informatie over kaartjes en kortingsbonnen

Helaas hebben we ook vorig jaar de deuren een aantal weken moeten sluiten door Corona. Mocht u hierdoor geen gebruik hebben kunnen maken van reeds gekochte kaarten, dan willen we u graag nog de gelegenheid geven om alsnog onze onderwaterwereld te bezoeken.

De in 2020 vooruitgekochte kaarten blijven geldig t/m 16 juli 2021. U dient voorafgaand aan uw bezoek wel nog een tijdslot te reserveren op de website.

Kortingsbonnen verlopen in 2020 zijn in 2021 niet meer geldig en worden niet aangenomen bij de kassa.

Wij hebben verschillende kortingsbonnen en acties. Lees a.u.b. alle voorwaarden goed door en let op de geldigheid van de bon voordat u ons bezoekt.

Kortingsbonnen, acties en internetkaarten kunnen niet met elkaar gecombineerd worden. Zorg ervoor dat u de bonnen altijd uitgeprint meeneemt en bij ons aan de kassa inlevert. Kortingsbonnen zijn alleen geldig op de volle entreeprijs en kunnen niet gebruikt worden voor groepsbezoeken, schoolreisjes, kinderfeestjes en eventuele andere arrangementen.

Kortingsbonnen kunnen worden geweigerd als deze niet aan de voorwaarden voldoen. 

U kunt op deze website uw kaarten kopen met korting.

De kaarten hoeven niet geprint te worden, we kunnen de streepjescode op het kaartje scannen van uw mobiele telefoon. 

Ook aan de kassa kunt u een kaartje kopen.

Mocht u een kortingsvoucher bezitten, dan dient u deze mee te nemen  en vooraf aan de kassamedewerker te laten zien.

De vouchers zijn niet geldig in combinatie met online tickets.

Ja - u kunt bij ons ook een aantrekkelijke combinatiekaart kopen voor Madurodam en vanaf voorjaar 2021 ook de kaarten van het naastgelegen LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen- dit kan via onze website of aan de kassa.

Ja en ook kunt u bij ons (contactloos) pinnen. Wij accepteren helaas geen American Express.

U dient Madurodam en SEA LIFE op 1 dag te bezoeken.

Neemt u dan contact op met SEA LIFE: 070-3542100 of schrijf een mail aan info@sealife.nl

Wij zoeken dan naar een oplossing.

Neemt u dan contact op met SEA LIFE: 070-3542100 of schrijf een mail aan info@sealife.nl

Wij zoeken dan naar een oplossing.

Gekochte tickets zijn niet inwisselbaar voor geld.

Het kaartje is minimaal een half jaar geldig (mits anders vermeld op het ticket) dus u kunt een andere keer terugkomen.

Nee, de museumkaart is helaas niet geldig. U kunt via onze website kaartjes kopen met korting.

Niet het antwoord gevonden wat u zocht? Neem contact met ons op: info@sealife.nl

Koffervis

Sea Life Scheveningen sluit zich aan bij het 'Veilig Samen Uit’ protocol.

Het protocol biedt drie garanties omtrent goede informatievoorziening, extra hygiënemaatregelen en uiteraard de anderhalve meter afstand tussen huishoudens. Voor de totstandkoming van het protocol sloegen de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen en de Club van Elf de handen ineen.

  • We zorgen voor 1,5 meter afstand tussen huishoudens. Dat doen we door een beperkt aantal gasten tegelijk toe te laten, passend bij de betreffende locatie. Je reserveert vooraf online je ticket.
  • We zorgen voor voldoende en heldere informatie. Op locatie wordt gezorgd dat er voldoende en heldere informatie aanwezig is door middel van begrijpelijke instructies en bewegwijzering. Het personeel is bovendien goed getraind en attendeert gasten op de afspraken.
  • We zorgen voor extra hygiënemaatregelen. Er worden extra hygiënemaatregelen getroffen in de vorm van centrale desinfectiepunten en het vaker schoonmaken van belangrijke contactpunte

Nieuwe spelregels

  1. Online reserveren voor een bepaalde dag of tijd is verplicht, ook als iemand al een kaartje of voucher heeft.
  2. Alleen de deur uit als iedereen in het gezelschap klachtenvrij is, dus geen koorts, hoesten, niezen, etc.
  3. Kom alleen of als gezelschap, met mensen uit eenzelfde huishouden.
  4. Kom met eigen vervoer, de capaciteit van het OV is beperkt en moet zoveel mogelijk ontlast worden.
  5. Vanaf 30 september zijn mondkapjes voor bezoekers vanaf 12 jaar verplicht.


Ook de dagelijkse voerpresentaties zullen helaas geen doorgang vinden om grote drukte op 1 plek te vermijden. 

Voor uw veiligheid

Extra Hygiënemaatregelen

We desinfecteren belangrijke contactpunten en maken vaker schoon. We bieden centrale desinfectiepunten. Vanaf 29 november is het (weer) verplicht een mondkapje te dragen in de attractie. Dit geldt voor bezoekers ouder dan 12 jaar.

Interactieve onderdelen

Sommige interactieve activiteiten en voorzieningen zijn helaas niet beschikbaar.

Extra informatie

Er zijn nieuwe informatieborden die de gasten informeren over de belangrijkste veiligheidsboodschappen en instructies.