Ga naar de hoofdinhoud

SEA LIFE Scheveningen is 365 dagen per jaar geopend.

Bij het aanschaffen van een online ticket reserveer je automatisch een tijdslot. Het tijdslot is de aankomst datum- & tijd. Er zit geen eindtijd aan het tijdslot, je kan rondlopen tot sluitingstijd als je wilt! 

Wil je niet vastzitten aan een tijdslot, kies dan voor een "zee van tijd" ticket. Dan mag je aankomen wanneer je wilt. Tickets & tijdsloten reserveren is uitsluitend online mogelijk, niet telefonisch of via de mail. Koop hier uw ticket. 

Heb je een ticket zonder datum? reserveer dan hier een tijdslot

Klik hier om uw kortingscode te verzilveren.

Je dient de kortingsvoucher in te leveren bij de kassa, anders kan toegang worden geweigerd.

Het is geen probleem als je later/vroeger bent dan je tijdslot. Je hoeft hiervoor geen contact op te nemen met SEA LIFE. Je kan naar de kassa komen en genieten van onze mooie onderwaterwereld!

Informatie over kaartjes en kortingsbonnen

Wij hebben verschillende kortingsbonnen en acties. Lees a.u.b. alle voorwaarden goed door en let op de geldigheid van de bon voordat u ons bezoekt.

Kortingsbonnen, acties en internetkaarten kunnen niet met elkaar gecombineerd worden. Zorg ervoor dat je de originele voucher meeneemt en bij ons aan de kassa inlevert. Kortingsbonnen zijn alleen geldig op de volle entreeprijs en kunnen niet gebruikt worden voor groepsbezoeken, schoolreisjes, kinderfeestjes en eventuele andere arrangementen.

Klik hier om de korting te verzilveren. 

Kortingsbonnen kunnen worden geweigerd als deze niet aan de voorwaarden voldoen. 

Je kan op deze website je kaartjes kopen. 

De kaarten hoeven niet geprint te worden, we kunnen de streepjescode op het kaartje scannen van je mobiele telefoon. 

Ook aan de kassa kan je ook een kaartje kopen.

Mocht je een kortingsvoucher bezitten, dan dien je de originele kortingsvoucher mee te nemen  en vooraf aan de kassamedewerker te laten zien. Klik hier om de korting te verzilveren. 

Ja, wij accepteren credit cards.

Bij ons kan er met de pin betaald worden, ook is er een mogelijkheid om met contant te betalen. Wij accepteren helaas geen American Express.

Neem dan contact op met de SEA LIFE klantenservice: info@sealife.nl

Zou je in je mailtje het bevestigingsnummer willen vermelden? Deze cijferreeks begint met #57. 

Dan helpen wij je graag verder!

Neemt u dan contact op met onze klantenservice via info@sealife.nl

Of bel ons op 070 354 2100, dan helpen wij je graag verder!

 

Gekochte tickets zijn niet inwisselbaar voor geld.

Het kaartje is minimaal een half jaar geldig (mits anders vermeld op het ticket) dus je kan een andere keer terugkomen.

Ja, dat kan. Via onze online boekingstool kan je zelf tot drie keer je tickets wijzigen. Gebruik hiervoor het ordernummer (die begint met #57) en je e-mail adres, of de laatste vier cijfers van het ticket ID. Deze informatie staat op de ticket bevestiging. 
Klik hier voor de online boekingstool

Handige informatie over SEA LIFE Scheveningen

SEA LIFE Scheveningen is leuk voor jong en oud! Iedereen kan genieten van onze wondere onderwaterwereld.

Een gemiddeld bezoek duurt ongeveer 1,5 uur, op basis van interesse

Gemiddeld blijven mensen zo'n 1 a 1,5 uur binnen om alles rustig te bekijken. Dit is natuurlijk afhankelijk van jezelf en je interesse in het onderwaterleven. Je kan er veel langer, maar ook korter over doen.

Honden en overige huisdieren zijn niet toegestaan in SEA LIFE (m.u.v. een hulphond).

Helaas hebben we geen plek in onze attractie om buggy's achter te laten. Hou deze dus altijd bij je.

Wij raden aan om op weekend- en vakantiedagen de grote kinderwagens en/of bolderkarren thuis te laten. Zo heeft iedereen de ruimte om te kunnen genieten van onze mooie onderwaterwereld! Kleine buggy's kunnen wel de attractie in.

 

Je bent vrij om zelf eten en drinken mee te nemen. We verzoeken je echter vriendelijk om plastic tasjes en ander afval netjes in de prullenbakken achter te laten. De dieren mogen absoluut niet gevoerd worden.

SEA LIFE Scheveningen heeft geen ruimte waar je jouw eigen eten en drinken kan nuttigen, maar je bent vrij om onderweg te eten wat je hebt meegenomen. 

Roken en het nuttigen van alcoholhoudende dranken of andere verdovende middelen is in SEA LIFE Scheveningen niet toegestaan.

 

Als je bij ons aankomt, kan er een rij voor de kassa staan met mensen die een kaartje willen kopen. Er is geen aparte kassa voor mensen die al eerder een kaartje hebben gekocht.

De snelheid van de medewerkers en het kassasysteem zorgt ervoor dat je nooit erg lang hoeft te wachten

Om de gezondheid en veiligheid van jou en onze dieren te beschermen, vragen wij je de dieren niet aan te raken en met je handen uit het water te blijven.

Bij de "voelpoel" kan je onder begeleiding van een van onze professionele medewerkers anemonen aanraken, en daar aansluitend je handen wassen.

Het is niet toegestaan om de dieren te voeren. Alle dieren worden gevoerd met voedsel wat in hun specifieke dieet past. Het soort voedsel en eventuele supplementen zijn zorgvuldig samengesteld.

Je mag zoveel foto's maken als je wilt! Het is echter niet toegestaan om een flits te gebruiken. Flitslicht is zeer schadelijk voor onze dieren. Ze ervaren hierdoor stress en kunnen er zelfs blind van worden.

Helaas hebben wij geen garderobe of lockers. Wij kunnen dan ook geen spullen voor je bewaren tijdens jouw bezoek en verzoeken je dan ook om je eigendommen bij je te houden.

Er is een souvenirwinkel net voor de uitgang van SEA LIFE. We verkopen hier leuke herinneringen aan je bezoek, en ook de foto die van je gemaakt is bij binnenkomst. Je kan de winkel ook bezoeken zonder entreeticket. 

SEA LIFE Scheveningen heeft geen aparte ruimte waar je jouw eigen eten en drinken kan nuttigen, maar je bent vrij om onderweg te eten wat je zelf hebt meegenomen!

In de gang waar onze toiletten zich bevinden is een baby verschoonkamer. Daar kan je terecht om jouw kind te verschonen of te voeden.

Niet het antwoord gevonden wat u zocht? Neem contact met ons op: info@sealife.nl

Koffervis
Health