Ga naar de hoofdinhoud

SEA LIFE Scheveningen is 365 dagen per jaar geopend.

Bij het aanschaffen van een online ticket reserveer je automatisch een tijdslot. Het tijdslot is de aankomst datum- & tijd. Er zit geen eindtijd aan het tijdslot, je kunt blijven tot sluitingstijd.

Wil je niet vastzitten aan een tijdslot, kies dan voor een "zee van tijd" ticket. Dan mag je aankomen wanneer je wilt. Tickets & tijdsloten reserveren is uitsluitend online mogelijk, niet telefonisch of via de mail. Koop hier uw ticket. 

Heb je een ticket zonder datum? reserveer dan hier een tijdslot

Klik hier om uw kortingscode te verzilveren.

U dient de kortingsvoucher in te leveren bij de kassa, anders kan toegang worden geweigerd.

Het is geen probleem als je later/vroeger bent dan uw tijdslot. U hoeft hiervoor geen contact op te nemen met SEA LIFE, u kunt gewoon naar de kassa gaan.

Informatie over kaartjes en kortingsbonnen

Wij hebben verschillende kortingsbonnen en acties. Lees a.u.b. alle voorwaarden goed door en let op de geldigheid van de bon voordat u ons bezoekt.

Kortingsbonnen, acties en internetkaarten kunnen niet met elkaar gecombineerd worden. Zorg ervoor dat u de originele voucher meeneemt en bij ons aan de kassa inlevert. Kortingsbonnen zijn alleen geldig op de volle entreeprijs en kunnen niet gebruikt worden voor groepsbezoeken, schoolreisjes, kinderfeestjes en eventuele andere arrangementen.

Klik hier om de korting te verzilveren. 

Kortingsbonnen kunnen worden geweigerd als deze niet aan de voorwaarden voldoen. 

U kunt op deze website uw kaarten kopen. 

De kaarten hoeven niet geprint te worden, we kunnen de streepjescode op het kaartje scannen van uw mobiele telefoon. 

Ook aan de kassa kunt u een kaartje kopen.

Mocht u een kortingsvoucher bezitten, dan dient u de originele kortingsvoucher mee te nemen  en vooraf aan de kassamedewerker te laten zien. Klik hier om de korting te verzilveren. 

Ja, SEA LIFE is volledig cash loos, u kunt bij ons (contactloos) pinnen. Wij accepteren helaas geen American Express.

Neemt u dan contact op met SEA LIFE: info@sealife.nl. 

Wilt u in de mail uw bevestigingsnummer melden? Dit nummer begint met #57. 

Wij zoeken dan naar een oplossing.

Neemt u dan contact op met SEA LIFE: info@sealife.nl

Wilt u in de mail uw bevestigingsnummer noemen? Dit nummer begint met #57. 

Wij zoeken dan naar een oplossing.

Gekochte tickets zijn niet inwisselbaar voor geld.

Het kaartje is minimaal een half jaar geldig (mits anders vermeld op het ticket) dus u kunt een andere keer terugkomen.

Ja, dat kan. Via onze online boekingstool kan je zelf tot drie keer je tickets wijzigen. Gebruik hiervoor het ordernummer (die begint met #55) en je e-mail adres of de laatste vier cijfers van het ticket ID. Deze informatie staat op de ticket bevestiging. 
Klik hier voor de online boekingstool

Handige informatie over SEA LIFE Scheveningen

SEA LIFE Scheveningen is leuk voor jong en oud! Iedereen kan genieten van onze wondere onderwaterwereld.

Een gemiddeld bezoek duurt 1,5 uur

Gemiddeld blijven mensen zo'n 1 a 1,5 uur binnen om alles rustig te bekijken. Dit is natuurlijk afhankelijk van u zelf en uw interesse in het onderwaterleven. U kunt er veel langer maar ook korter over doen

Honden en overige huisdieren zijn niet toegestaan in SEA LIFE (m.u.v. een hulphond).

Als u een dier/vis wilt schenken aan SEA LIFE, neemt u dan contact op met info@sealife.nl dan kunnen de dierenverzorgers bekijken of het dier geschikt is voor SEA LIFE. We kunnen helaas niet elk dier/vis aannemen.

Helaas hebben we geen plek in onze attractie om buggy's achter te laten. Hou deze dus altijd bij je.

Wij raden aan om op weekend- en vakantiedagen de grote kinderwagens en/of bolderkarren thuis te laten. Zo heeft iedereen de ruimte om te kunnen genieten van onze mooie onderwaterwereld! Kleine buggy's kunnen wel de attractie in.

 

U bent vrij om zelf eten en drinken mee te nemen. We verzoeken u echter vriendelijk om plastic tasjes en ander afval netjes in de prullenbakken achter te laten. De dieren mogen absoluut niet gevoerd worden.

SEA LIFE Scheveningen heeft geen ruimte waar u uw eigen eten en drinken kunt nuttigen maar u bent vrij om onderweg te eten wat u heeft meegenomen. 

Roken en het nuttigen van alcoholhoudende dranken of andere verdovende middelen is in SEA LIFE Scheveningen niet toegestaan.

 

Als u bij ons aankomt, kan er een rij voor de kassa staan met mensen die een kaartje willen kopen. Er is geen aparte kassa voor mensen die al eerder een kaartje hebben gekocht.

De snelheid van de medewerkers en het kassasysteem zorgt ervoor dat u nooit erg lang hoeft te wachten

Om de gezondheid en veiligheid van u en onze dieren te beschermen, vragen wij u de dieren niet aan te raken en met uw handen uit het water te blijven.

Bij de "voelpoel" kunnen u en de kinderen onder begeleiding van een van onze professionele medewerkers anemonen, krabbetjes, mosselen en ander zeeleven aanraken en daar aansluitend uw handen wassen.

Alle dieren worden gevoerd met voedsel wat in hun specifieke dieet past. Het soort voedsel en eventuele supplementen zijn zorgvuldig samengesteld. Het is niet toegestaan dat u de dieren eigen meegebrachte etenswaren voert. 

U mag zeker foto's maken, zo veel als u wilt! Het is echter niet toegestaan om een flits te gebruiken. Flitslicht is zeer schadelijk voor veel van onze dieren, ze kunnen er blind van worden en zelfs sterven aan de gevolgen van stress. Wij verzoeken u ook geen statief te gebruiken omdat dit voor opstoppingen zorgt en last geeft aan andere bezoekers. Zien we uw leukste foto's terug op onze Facebook pagina? 

https://www.facebook.com/sealifescheveningen

Helaas hebben wij geen garderobe of lockers. Wij kunnen dan ook geen spullen voor u bewaren tijdens uw bezoek en verzoeken u om uw eigendommen bij u te houden.

Er is een souvenirwinkel net voor uitgang van SEA LIFE. We verkopen hier leuke herinneringen aan uw bezoek en ook de foto die eventueel van u gemaakt is bij binnenkomst is hier te zien. U kunt de winkel ook bezoeken zonder entreeticket. 

SEA LIFE Scheveningen heeft geen ruimte waar u uw eigen eten en drinken kunt nuttigen maar u bent vrij om onderweg te eten wat u heeft meegenomen.

In de gang waar onze toiletten zich bevinden is een baby verschoonkamer. Daar kunt u terecht om uw kind te verschonen of te voeden.

Niet het antwoord gevonden wat u zocht? Neem contact met ons op: info@sealife.nl

Koffervis
Health