Här till huvudinnehållet

Våra utrymmen

Facilities

Rörelsehämmade i våra utrymmen

Våra utrymmen är även tillgängliga för rörelsehämmade, och är därmed även anpassade för barnvagnar och rullstolar. Man kommer behändigt till de olika våningarna med hjälp av hissar. 

Vår Bakom kulisserna –guidningstur är tyvärr inte tillgänglig för rörelsehämmade personer eller för personer i rullstol eller barnvagn, pga. trappor och ojämna ytor. 

Vi har inga rullstolar till låns på SEA LIFE. 

Det finns toaletter intill biljettförsäljningen, och i cafét bredvid SEA LIFE, vilket också har ett skötrum. I utställningen finns inga toaletter.

Med hissen rör man sig smidigt med barnvagn och rullstol mellan de olika våningarna. Alla utrymmen i utställningen är tillängliga med barnvagn och rullstol. Ifall man inte vill ta vagnen med till utställningen kan man lämna den vid garderoben intill biljettförsäljningen. Observera dock att garderob området är obevakat. Man får inte lämna sin barnvagn parkerad någonstans i utställningen. 

Under sommarsäsongen finns det förvaringsboxar på Borgbacken.  

Det går att ta med egen vägkost till SEA LIFE, och det finns utrymmen egnade för att äta dem i utställningen.

Kaféet intill utställningen är stängt. 

Endast ledhundar är välkomna till SEA LIFE. Alla andra djur är förbjudna.

Det är förbjudet att röra djuren i utställningen. Detta är på grund av att det finns både giftiga och glupska fiskar med vassa tänder och starka käkar. Det finns dock ett separat område, upplevelsebassängen, som är en del av utställningen, där man har möjlighet tillsammans med personalen att bekanta sig närmare med bassängens djur.

SEA LIFE har en egen souvenirbutik, med ett stort urval med roliga souvenirer för hela familjen. Det finns även godis och drycker, samt glass. Butiken är öppet alltid då utställningen är öppen - och man kan besöka butiken utan att besöka/ha inträdesbiljett till utställningen.

Under vintersäsongen sker inträdet från vår huvudingång på Tivolivägen. När nöjesparken Borgbacken är öppet, kommer man in även via ingången från nöjesparken.

 

Health