Här till huvudinnehållet

Inträdesbiljetter & priser

Information om biljetten

  • Inträde till SEA LIFE
  • Biljetten är giltig för hela dagen!
  • Spara på utvalda dagar (klicka i kalendern för att hitta det bästa alternativet)

Köp din biljett i förväg!

  • Inträde till SEA LIFE
  • Biljetten är giltig hela dagen!
  • Spara på utvalda dagar (klicka i kalendern för att hitta det bästa alternativet)

När du köpt din biljett från nätbutiken, så kom ihåg att kolla din skräppost för e-post meddelandet med din biljettbekräftelse. Du behöver inte printa ut meddelandet, eftersom det räcker att du visar den via mobilen vid biljettkassan.  

 

SEA LIFE standardbiljetter

Standardbiljetten inkluderar inträde

Standardbiljetten inkluderar inträde till SEA LIFE Helsingfors. Inträde är giltig för hela dagen. Vänligen observera att sista inträde är 45min innan stängdags.  

Barnbiljett

Barnbiljett är 2-14 år. Personer som är 14 år och under, måste ha en myndig person (över 18 år eller äldre) med sig i attraktionen. Barn under tre år kommer in gratis.

Biljetter till studerande

Studerande kan köpa en inträdesbiljett för 18 € med att visa sitt studiekort på kassan. Biljetten kan icke köpas på nätet.  

Biljetter till vårdare

Vårdare får gratis inträde tillsammans med en betalande funktionshindrad person. Kom ihåg att visa din dokumentation med dig när du besöker. Detta kan vara t.ex. ditt blåa emblem, DLA brev eller meddelande från en läkare eller specialist. Vårdare för barn under 3 år måste betala för inträde.  

Press / Journalister

Journalister kan besöka oss gratis då det är ett jobb besök och med att visa sitt giltiga presskort. Besöket bör bokas i förväg med att skicka e-post till myyntipalvelu@sealife.fi. 
Observera att besöket gäller endast journalisten, icke möjliga familjemedlemmar. 
Om du planerar på att besöka oss under veckoslutet så kom ihåg att skicka meddelande till oss i tid under vardagen eftersom vår markadsföringsavdelning är bara på plats då.  Om ni vill ta officiella foton/video under besöker bör ni även fylla in en skild blankett för fotograferingslov.

 

Kombobiljetter

SEA LIFE x Rush trampolinpark - 30€

Med en Rush + Sea Life -kombobiljett hoppar du i en timme i Rush och så kan du bekanta dig närmare med den underbara undervattenvärldens hemligheter på SEA LIFE!

Biljetten kan köpas på plats i SEA LIFE eller Rush. Biljetten säljs även på Rushs nätsidor. 

​Pris: 30€/person. Biljetten är giltig tills slutet av 2024.

SEA LIFE x SKYWHEEL - 26€ 

​Pris: 26€/person. Biljetten är giltig tills slutet av 2024.

Health