Tästä pääsisältöön

Tilamme ja täällä liikkuminen

Facilities

Pyörätuolilla liikkuminen

Keskuksessamme on mahdollista liikkua pyörätuolilla. Tilavat hissit kuljettavat lipunmyyntiin ja näyttelyyn. Huomioithan, että osassa näyttelyä on kapeita ja epätasaisia kohtia.

Valitettavasti Kurkkaa kulisseihin -takatilakierrokselle ei voi osallistua pyörätuolilla, sillä kierroksen aikana noustaan ja laskeudutaan portaita. Huomioithan lisäksi, että pyörätuolin lainaaminen tai vuokraaminen keskuksestamme ei ole mahdollista.

Vessat sijaitsevat samassa kerroksessa kuin lipunmyyntimme. Näyttelystä kyseiseen kerrokseen pääsee niin portaita pitkin kuin hissilläkin. Huomioithan, että näyttelyssä ei ole vessatiloja.

SEA LIFEssa tilavat hissit kuljettavat kerroksesta toiseen lastenvaunuilla liikkuvia.  Kulkuväylät ja akvaarionäyttelyn käytävät ovat myös esteettömiä. Mikäli ette halua rattaiden kanssa liikkua näyttelyssä, tulee rattaat ehdottomasti jättää lipunmyyntikassojen läheisyydessä toimivaan narikkaan. Lastenrattaita ei saa jättää turvallisuussyistä näyttelytiloihin. Narikkaan voi jättää tavaroita omalla vastuulla. Kesäaikaan Linnanmäellä on myös lukollisia (maksullisia) säilytyslokeroita. 

SEA LIFE Helsingissä voit ruokailla omia eväitä tietyillä alueilla. Mikäli kokoustiloissamme (Luoto, Sukellusvene) ei ole kyseisellä hetkellä tapahtumia tai kokouksia, voit käyttää näitä tiloja omien eväiden nauttimiseen.

Näyttelyssä syöminen ja juominen on kiellettyä.

SEA LIFE Helsingin yhteydessä oleva huvipuiston kahvila on tällä hetkellä suljettu eikä kahvilapalveluita ole valitettavasti tarjolla. 

Opaskoirat ovat tervetulleita SEA LIFE Helsinkiin. Lemmikkieläimiä ei valitettavasti voi tuoda keskukseemme. 

Näyttelyn eläimiin ei saa koskea. Osa eläimistä on myrkyllisiä, ja toisilla on terävät hampaat. SEA LIFEssa on oppaiden valvoma Elämysallas, jossa oppaiden johdolla voi tutustua altaan asukkaisiin turvallisesti.

SEA LIFEssa on matkamuistomyymälä josta löydät meriaiheisia matkamuistoja, lahjoja ja tuliaisia. Lisäksi valikoimasta löytyy virvokkeita ja irtokarkkeja sekä vaikka jäätelöä kuuman päivän piristykseksi. SEA LIFEn myymälä on avoinna päivittäin SEA LIFEn näyttelyn aukioloaikojen mukaisesti. Myymälässä voi vierailla ostoksilla, vaikkei olisikaan tulossa näyttelyymme.

Talviaikaan sisäänkäynti keskukseemme tapahtuu Tivolitien kautta. Linnanmäen aukioloaikoina sisään pääsee myös huvipuiston kautta. 

 

Health