Tästä pääsisältöön

Työpaikat

Tule meille töihin!

Oletko innostunut akvaristi vai onko sukellus sinun juttusi? Tärkeimpänä, ovatko merieläimet lähellä sydäntäsi? 

SEA LIFE vie vierailijansa ikimuistoiselle ja kiinnostavalle kierrokselle merieläinten maailmaan, innostaen ja opettaen kaikenikäisiä rakastamaan ja suojelemaan planeettamme eläimistöä. Akvaarioverkostomme luottaa ammattimaiseen henkilökuntaamme, päteviin kuraattoreihin sekä innostuneesti merieläimiin suhtautuviin asiantuntijoihin. Koko henkilökuntamme tekee SEA LIFE -kokemuksesta juuri sellaisen mitä se on: ikimuistoisen.

Näyttelyssämme esillä olevat sekä kulissien takana työskentelevät henkilöt tuovat kaikki oman ammattitaitonsa mukaan SEA LIFEen. Me kaikki teemme paljon töitä pitääksemme eläimet ja vierailijat turvassa ja tyytyväisinä. Eri keskuksistamme ympäri maailmaa löydät myös eri osa-alueisiin keskittyneitä asiantuntijoita (esimerkiksi eläinten hyvinvointiin ja kehittämiseen luotu tiimi Weymouthissa, Englannissa). 

Mahdollisuuksia on monia ja on hyvin mahdollista, että meiltä löytyy juuri oikea työ sinulle. Emme kuitenkaan etsi henkilöitä, jotka hyväksyvät minkä tahansa tarjotun työpaikan - haluamme tiimiimme henkilöitä, jotka tähtäävät aina parhaaseensa, pitävät kiinni omista unelmistaan ja ovat valmiita tekemään paljon niiden eteen. 

Avasimme yleisölle vuonna 2002 ja siitä asti olemme toimineet samalla paikalla Helsingin Linnanmäellä. Näyttelymme perustuu hauskaan ja opettavaiseen elämykseen vedenalaisesta maailmasta yhdessä perheen, ystävien ja tuttavien kanssa. Elämyksemme soveltuu kaikenikäisille mutta kohderyhmämme on pääosin lapsiperheet. 

Kuulumme brittiläisen Merlin Entertainments- yrityksen omistamaan SEA LIFE-ketjuun, joka on maailman suurin perheille suunnattu akvaarioketju. Vuonna 1979 Obanissa, Skotlannissa alkunsa saanut SEA LIFE tarjoaa kokonaisvaltaisia merielämyksiä lähes 50 kohteessa ja 17 maassa eri puolilla maailmaa.  Tavoitteemme on jakaa innostuksemme valtamerten eläimiin ja herättää rakkaus niitä kohtaan myös vierailjoissa. 

 

Merlin Entertainments plc

Merlin Entertainments on maailmanlaajuinen, koko perheen vapaa-ajan kohteiden johtava toimija. Euroopan suurimman ja maailman toiseksi suurimman elämyskohteiden toimijan tavoite on tarjota ikimuistoisia elämyksiä yli 67 miljoonalle kävijälle ikonisten brändien ja monien nähtävyyskohteidensa ansiosta 130 kohteessa, 20 hotellissa ja kuudessa lomakylässä, 25 eri maassa. Muita Merlin Entertainments-kohteita on esim. Madame Tussauds, Dungeons, Legoland sekä huvipuistoja Euroopassa. 

Hae vapaita työpaikkoja täältä
Health