Tästä pääsisältöön

Tietoa meistä

SEA LIFE Helsinki avattiin vuonna 2002 ja on toiminut samalla paikalla Helsingin Linnanmäellä siitä asti. Näyttelymme perustuu hauskaan ja opettavaiseen elämykseen vedenalaisesta maailmasta yhdessä perheen, ystävien ja tuttavien kanssa. Elämyksemme soveltuu kaikenikäisille mutta kohderyhmämme on pääosin lapsiperheet. 

Kuulumme brittiläisen Merlin Entertainments- yrityksen omistamaan SEA LIFE-ketjuun, joka on maailman suurin perheille suunnattu akvaarioketju. Vuonna 1979 Obanissa, Skotlannissa alkunsa saanut SEA LIFE tarjoaa kokonaisvaltaisia merielämyksiä lähes 50 kohteessa ja 17 maassa eri puolilla maailmaa.  Tavoitteemme on jakaa innostuksemme valtamerten eläimiin ja herättää rakkaus niitä kohtaan myös vierailjoissa. 

Merlin Entertainments plc

Merlin Entertainments on maailmanlaajuinen, koko perheen vapaa-ajan kohteiden johtava toimija. Euroopan suurimman ja maailman toiseksi suurimman elämyskohteiden toimijan tavoite on tarjota ikimuistoisia elämyksiä yli 67 miljoonalle kävijälle ikonisten brändien ja monien nähtävyyskohteidensa ansiosta 130 kohteessa, 20 hotellissa ja kuudessa lomakylässä, 25 eri maassa. Muita Merlin Entertainments-kohteita on esim. Madame Tussauds, Dungeons, Legoland sekä huvipuistoja Euroopassa. 

Lue lisää tästä
6695 Asterias Rubens

Yhteystiedot

Näin tavoitat meidät

Yhteystiedot

Sponsored Walk

Työpaikat

Tule meille töihin!

Työpaikat

Synttärikutsu

Media

Oletko tulossa kuvaamaan meillä ja tarvitset kuvauslupaa? Tai onko sinulla jokin muu projekti josta haluat keskustella meidän kanssa?

Media

Health