Tästä pääsisältöön

Pääsyliput

Mikäli ostamasi liput eivät saavu sähköpostiisi, tarkistathan roskapostikansion / tarjoukset -välilehdet. Ostettuja päälippuja ei tarvitse tulostaa, vaan voit näyttää lippua kassalla myös puhelimesi näytöltä. 

Muista myös varata vierailuajan. Järjestelmä löytyy kotisivuiltamme www.sealife.fi. Sieltä voit myös ostaa pääsyliput vierailuasi varten. Tämän avulla pystymme rajamaan asiakasmääriä hallituksen ja viranomaisten ohjeiden mukaisesti ja turvata kaikille mukavan vierailun.

Perusliput

  Hinta lippukassalta Hinta verkosta Säästät

Aikuinen (15 vuotta täyttänyt ja yli)

           18,50€           17,50€          1€

Lapsi (3-14 vuotias)

          15€            14€          1€
Osta nyt verkkokaupasta

SEA LIFE perusliput ja ehdot

Peruslippu sisältää sisäänpääsyn

Peruslippu sisältää sisäänpääsyn SEA LIFE Helsinkiin. Sisäänpääsy on voimassa koko päivän. Huomioithan, että viimeinen sisäänpääsy on tuntia ennen sulkemisaikaa. 

*Verkkokaupasta ostettujen lippujen hinta on edullisempi kuin paikan päältä ostettujen sisäänpääsylippujen.  Mikäli et saa verkkokaupasta ostettuja lippuja sähköpostiisi, tarkistathan myös roskapostikansiosi. 

Alle 3-vuotiaat lapset

Alle 3-vuotiaat lapset pääsevät keskukseemme veloituksetta. 

Opiskelijat

Näyttämällä opiskelijakorttiaan opiskelija voi ostaa pääsylipun paikan päältä 15€. Lippua ei voi ostaa netistä.  

Avustajat

Mikäli saavut henkilökohtaisen avustajan kanssa ja maksat sisäänpääsystä, pääsee avustajasi veloituksetta sisään. Mikäli avustettava on alle 3-vuotias, tulee avustajan maksaa sisäänpääsymaksu. Varatessasi lippusi ennakkoon, ei sinun tarvitse varata erillistä lippua avustajallesi.

Lehdistö/toimittajat

Toimittajat ovat tervetulleita vierailemaan SEA LIFEssa työtehtävissä, pressikorttia esittämällä. Vierailu tulee varata erikseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen marketing@sealife.fi. Huomioithan, että ilmainen vierailu koskee vain toimittaja, ei perheenjäseniä. Huom! Mikäli olet tulossa vierailulle viikonloppuna, sovithan vierailusta hyvissä ajoin viikolla, sillä markkinointiosastomme on avoinna vain toimistoaikaan, maanantaista perjantaihin. Mikäli tarkoituksena on ottaa vierailun aikana "virallisia kuvia", tulee kassalla täyttää erillinen kuvauslupa. 

Alennukset ja kulttuuri- ja virikesetelit ja kortit

Meillä paikan päällä voi maksaa Edenredin-kortilla. Lippu.fi kautta voi ostaa tietyillä muilla kulttuuri- virikeseteleillä tai korteilla lippuja meille. Tarkista tarkemmin mitkä kortit käyvät ja missä myyntipisteissä lippu.fi:n sivuilta. 

Tarkistathan omatoimisesti kassaltamme, oletko oikeutettu eri alennuksiin. Vaihtoehtoisesti voitte ottaa meihin yhteyttä info@sealife.fi tai 09 56 58 200.