Tästä pääsisältöön

Usein kysytyt kysymykset

Kohderyhmä

SEA LIFE Helsinki soveltuu kaiken ikäisille. Alle 2-vuotiaat lapset pääsevät näyttelyyn veloituksetta. 

Ikärajat

SEA LIFE Helsinki soveltuu kaiken ikäisille. Kannattaa kuitenkin huomioida, että aivan perheen pienimmille ei tietyt paikat näyttelyssämme sovi (Kurkkaa Kulisseihin -takatilakierros, jossa suositusikä on 10 vuotta).

Maksutavat

SEA LIFEn myyntipisteissä maksuvälineinä käyvät käteisen lisäksi yleisimmät pankki- ja luottokortit (Visa, Diners Club, American Express, Mastercard). Myös Edenredin kulttuurikortilla voi maksaa.

Myyntipisteillä on käytössä sirukorttilukijat.

Muut kulttuuriedut (Smartum, e-Passi, Edenred-setelit tai -mobiilimaksu) eivät valitettavasti käy maksutapana.

Minulla on etukuponki, voinko käyttää sen verkkokauppalippujen kanssa?

Ei, valitettavasti etukuponkeja ei voi yhdistää verkkolippuihin. Tarkemmat käyttöehdot ja voimassaoloajan löydät painettuna kupongistasi.

Mikä on pääsymaksu henkilökohtaiselle avustajalle?

Henkilökohtainen avustaja pääsee ilmaiseksi sisään liikuntarajoitteisen tai muuten avustusta tarvitsevan maksavan asiakkaan seurassa. Jos avustettava henkilö on alle 3v., avustaja maksaa normaalipääsylipun hinnan.

Toimittajat

Toimittajat ovat tervetulleita vierailemaan SEA LIFEssa työtehtävissä, pressikorttia esittämällä. Vierailu tulee varata erikseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myyntipalvelu@sealife.fi. Huomioithan, että ilmainen vierailu koskee vain toimittaja, ei perheenjäseniä. Mikäli tarkoituksena on ottaa vierailun aikana "virallisia kuvia", tulee kassalla täyttää erillinen kuvauslupa. 

Mistä voin ostaa pääsyliput?

Voit ostaa pääsyliput SEA LIFEn lipunmyyntitiskiltä tai nettisivuiltamme www.sealife.fi.

Myymme myös lahjakortteja paikan päällä. 

Myyttekö lippuja myös muihin kohteisiin?

Kyllä, meillä on paikan päällä myynnissä yhteislippuja Linnanmäelle sekä Rush-trampoliinipuistoon. 

Mitä teen jos minun pitää muuttaa varaustani?

Voit siirtää varauksesi itse menemällä saman popup-ikkunan kautta verkkokauppaan josta ostit liput. Valitse 'Haluan muuttaa varaustani' joka löytyy popup-ikkunan alaosasta. Tarvitset myös varauksesi tilausnumeron sekä sähköpostiosoitteen jota käytit varausta tehdessä.  

Pääsylipputuotteiden palautus

Kuinka kauan kannattaa varata aikaa näyttelyn kiertämiseen?

Vierailuun kannattaa varata aikaa vähintään 1,5-2 tuntia. Pääsyliput ovat voimassa koko päivän, joten aukioloaikojen puitteissa SEA LIFEssa voi viettää pidemmänkin ajan.

Kannattaako minun varautua jonotukseen?

Yleensä lippukassan jonot liikkuvat nopeasti, mutta kiireisimpinä aikoina kannattaa varautua lyhyeen jonotukseen. Huomioithan, että tarkastamme kaikki lipputyypit lipunmyynnissämme. 

Saako eläimiin koskea?

Eläimiin ei saa koskea. SEA LIFEssa on oppaiden valvoma Elämysallas, jossa oppaiden johdolla voi tutustua altaan asukkaisiin turvallisesti.

Voinko ruokkia keskuksen eläimiä?

Vierailijat eivät saa ruokkia eläimiämme. Kannattaa kuitenkin tulla katsomaan päivittäin tapahtuvia ruokintoja (tasatunnein), jolloin henkilökuntamme ruokkii eri lajeja. Ruokinnoista kuulutetaan keskuksessamme noin kymmenen minuuttia aikaisemmin. Lisäksi ruokinta-aikataulu on nähtävillä myös nettisivuillamme.

Saako SEA LIFEssa ottaa valokuvia tai kuvata videokameralla?

SEA LIFEssa saa kuvata vapaasti omaan kotikäyttöön. Salamavalon ja lisävalaistuksen käyttö koko akvaarionäyttelyn alueella on kielletty eläinten hyvinvoinnin takaamiseksi.

Voinko jättää tavaroitani tai lastenrattaita säilytykseen?

Talvikaudella (syys-huhtikuu) takkeja ja muita ulkovaatteita voi jättää lipunmyyntiaulan naulakkoon (valvomaton). Kesäkaudella (touko-lokakuu) Linnanmäen huvipuiston puolella on maksullisia säilytyslokeroita. Huomiothan, että lastenrattailla saa liikkua näyttelyssä, mutta niitä ei saa jättää säilytykseen näyttelytiloihin.

Onko SEA LIFEssa ostosmahdollisuuksia?

SEA LIFEssa on matkamuistomyymälä josta löydät matkamuistoja, lahjoja ja tuliaisia. Lisäksi valikoimasta löytyy virvokkeita ja irtokarkkeja sekä vaikka jäätelöä kuuman päivän piristykseksi. SEA LIFEn myymälä on avoinna päivittäin SEA LIFEn näyttelyn aukioloaikojen mukaisesti. Myymälässä voi vierailla ostoksilla, vaikkei olisikaan tulossa näyttelyymme.

Voinko syödä eväitäni keskuksessa?

Eväiden syöminen on sallittua tietyillä alueilla. Kokoustilamme (Luoto, Sukellusvene) on sopivia tähän tarkoitukseen. Mikäli kokoustiloissa on tapahtuma tai kokous meneillään, ei niissä voi ruokailla. Näyttelytiloissa syöminen ja juominen on ehdottomasti kielletty. 

Onko imetykselle varattu erillisiä tiloja?

Tiedustelethan paikkaa tarkemmin henkilökunnaltamme! 

Kilpailujemme yleissäännöt

Säännöt

Näissä säännöissä ”järjestäjällä” tarkoitetaan SEA LIFE Helsinki Oy:tä.
Tivolitie 10, 00510 Helsinki, www.sealife.fi.
1) Osallistuminen
Osallistujat voivat osallistua kilpailuun suorittamalla äänestyksen loppuun ja jättämällä kysytyt yhteystiedot.  Järjestäjällä on oikeus julkaista osallistujan äänestyksen tulos omissa viestintäkanavissaan. Kilpailuun osallistuminen tapahtuu suorittamalla äänestys Facebookin kautta. SEA LIFE Helsinki Oy ei ole vastuussa osallistujien sivuille lataamasta sisällöstä. SEA LIFE Helsinki Oy:llä on oikeus poistaa asiattomat tai loukkaavat kuvat äänestyksestä.
2) Osallistumisaika
Osallistumisaika määritellään kunkin kilpailun kohdalta erikseen. Äänestykseen ei voi osallistua kilpailuajan ulkopuolella.
3) Osallistumiskelpoisuus
Äänestykseen voivat osallistua vain Suomessa pysyvästi asuvat luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole SEA LIFE Helsinki Oy:n työntekijöillä tai heidän perheenjäsenillään. Ollakseen oikeutettu palkintoon, osallistujan on järjestäjän pyynnöstä toimitettava henkilötietonsa, jotka koostuvat etu – ja sukunimestä ja sähköpostiosoitteesta. Kaikkia henkilötietoja käsitellään tietosuojalain mukaisesti.
4) Palkinnot ja voittajien valinta
Äänestyksen pääpalkinnon voittaja valitaan kaikkien osallistuneiden keskenVoittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti annettujen yhteystietojen perusteella. Voittajan nimi voidaan julkaista järjestäjän sosiaalisen median kanavilla (Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat) sekä omalle asiakasrekisterille lähetetyissä uutiskirjeissä.  Palkintoja ei vaihdeta rahaksi. Järjestäjällä on oikeus valita vaihtoehtoiset voittajat, jos:
a. voittaja ei ole oikeutettu osallistumaan äänestykseen tai äänestyksen sääntöjä on rikottu
b. järjestäjä ei ole saanut yhteyttä voittajaan kuukauden sisällä kilpailun päättymisestä.
c. järjestäjä ei ole saanut voittajalta kaikkia vaadittuja tietoja palkinnon toteuttamiseksi
5) Järjestäjän vastuu
Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista aiheutuvista tekijöistä, jotka estävät äänestykseen osallistumisen. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista osallistumisen yhteydessä. Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän äänestykseen tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.
6) Arpajaisvero
SEA LIFE Helsinki Oy vastaa arpajaisverosta.
7) Sääntöjen noudattaminen
Osallistumalla tähän äänestykseen osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä äänestyksen virallisia sääntöjä ja järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

Miten opastukset varataan?

Opastukset tulee varata viimeistään kaksi viikkoa ennen opastusta, jotta saamme sen varmistettua juuri sinulle. Opastukset maksetaan paikan päällä tai, mikäli haluat, saa sen myös laskutuksella (laskutuslisä 9€). Voit varata opastuksen soittamalla 09 5658 200 tai sähköpostitse info@sealife.fi. Minimiosallistujamäärää ei opastuksille ole, maksimimäärä riippuu opastuksesta. 

Voinko järjestää oman tapahtumani SEA LIFE Helsingissä?

Kyllä voit! Meillä on valmiiksi luotuja tapahtumapaketteja, mutta räätälöimme mielellämme paketin juuri sinun tapahtumaasi. Lue lisää Yritys ja yksityistilaisuudet sivuilta. 

Millaisia tapahtumia voin järjestää SEA LIFEssa?

Monenlaisia! Suunnittelemme tapahtumat yhdessä kanssasi, jotta saamme kokemuksesta ikimuistoisen sinulle ja porukallesi. Ole yhteydessä ja pyydä oma tarjouksesi!

Mikäli sinulla on kala / eläin, jonka haluaisit luovuttaa keskuksellemme, olethan ensin yhteydessä sähköpostitse info@sealife.fi.

Kuraattorimme voi tätä kautta harkita eläinten vastaanottoa. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa kaikkia tarjottuja eläimiä. Pidäthän muut eläimesi turvassa etkä saavu niiden kanssa keskukseemme. 

SEA LIFE Helsingissä voit ruokailla omia eväitä tietyillä alueilla. Mikäli kokoustiloissamme (Luoto, Sukellusvene) ei ole kyseisellä hetkellä tapahtumia tai kokouksia, voit käyttää näitä tiloja omien eväiden nauttimiseen.

Näyttelyssä syöminen ja juominen on kiellettyä.

SEA LIFE Helsingin yhteydessä oleva huvipuiston kahvila on tällä hetkellä suljettu eikä kahvilapalveluita tiloissamme ole valitettavasti tarjolla. 

Health