Suunnittele vierailusi


Hyvä tietää...

Maksutapana käyvät käteinen ja kaikki yleisimmät maksukortit. Ryhmävarausten laskutuksesta (myös maksusitoumusta vastaan) on sovittava erikseen ryhmävarauksen yhteydessä. Laskutettavista vierailuista peritään laskutuslisä.

Maksutavat

Kulttuuri- tai muut arvosetelit eivät käy maksuvälineenä SEA LIFEn lipunmyynnissä. SEA LIFEn lippuja voi kuitenkin ostaa myös Lippupisteen kautta, jolloin Kulttuuri- tai Smartum-setelillä maksaminen on mahdollista. Lippupisteen lippuja voit ostaa myyntipisteistä.

Huomaathan, että kaikki myyntipisteet eivät vastaanota arvoseteleitä. Hyväksytyt maksutavat on hyvä tarkistaa suoraan Lippupisteestä.

Kulttuurisetelit

Ticket Mind&Body® -kortilla voit ostaa henkilökohtaisia lipputuotteita (pääsyliput ja henkilökohtainen vuosikortti) myös suoraan SEA LIFEn lipunmyynnistä. SEA LIFE -myymälässä Ticket Mind&Body® ei valitettavasti käy maksuvälineenä, koska kortti on tarkoitettu veroedun piiriin kuuluvien liikunta- ja kulttuuripalveluiden maksamiseen.

Ticket Mind&Body®

SEA LIFEn yhteydessä sijaitseva kahvila Carccila palvelee asiakkaitaan päivittäin SEA LIFEn aukioloaikojen mukaisesti. Huomioithan kuitenkin, että myynti kahvilassa loppuu jo puoli tuntia ennen SEA LIFEn sulkemisaikaa. Kahvilassa pääset nauttimaan ihanista italialaisista kakuista, uunituoreista focaccioista, sekä perinteisistä kahvilaherkuista. Päivittäin vaihtuva herkullinen lounasbuffet on tarjolla arkipäivisin klo 11.00-14.30. Kahvilassa on B-oikeudet.

Yhteydenotot ja varaukset: varaukset@caruzello.fi /050 3634 233

Kahvila Carccila


Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin

Alla olevasta pdf-tiedostosta löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin! Jos et löydä vastausta, voit ottaa yhteyttä toimistoomme: info@sealife.fi tai 09 5658 200. Toimistomme palvelee arkisin klo 9-16.

PDF SEA LIFE - Usein kysyttyjä kysymyksiä

Osta verkosta ja säästä


Lisää lippuvaihtoehtoja

starfishKoko vuoden aukioloajat löydättäältä!


Aukioloajat

Klikkaa yläpuolelta ja tutustu vuoden 2016 aukioloaikoihin


Löydä meidät
Flickr
YouTube
Facebook
Twitter
Google Plus