Tästä pääsisältöön

Superlippu

Kolme elämystä yhdessä paketissa!

Superlippu

Superlipulla sukellat syvemmälle! Paketti sisältää sisäänpääsyn näyttelyyn, Kurkkaa kulisseihin -kierroksen sekä innostavan opaskirjan.

Kohtaa vauhdikkaat mustaevähait, sympaattiset rauskut, iki-ihanat merihevoset ja monta muuta upeaa merieläintä matkallasi taianomaisen näyttelymme läpi.

Kurkkaa kulisseihin-kierroksella* puolestaan sukellat ikimuistoiselle matkalle toimintamme sydämeen ja pääset kurkistamaan takatiloihin kalakeittiöön, vilkaisemaan valtavan määrän tekniikkaa sisälleen piilottavaan konehuoneeseen sekä akvaristiemme laboratorioon. Karanteenin kohdalla kuulet tarkemmin siitä, miten eläimiämme hoidetaan ja miten suojeluprojektimme pandakillit liittyy tähän tilaan.

Huomaathan, että kierroksella liikutaan portaita kahden kerroksen välillä, joten kierros ei valitettavasti sovellu lastenvaunujen kanssa liikkuville tai liikuntarajoitteisille. Kierroksen suositusikäraja on 6 vuotta.

Mukaasi saat myös upean opaskirjan, josta löydät kattavasti tietoa akvaariokeskuksen toiminnasta ja eläimistämme. Opaskirja on mukava matkamuisto, jota on ilo lueskella vielä kotonakin.

Superlippu

  • Sisäänpääsy näyttelyyn
  • Kurkkaa kulisseihin -kierros
  • Opaskirja
  • Aikuinen (15+ vuotta) 28 €
  • Lapsi (2–14 vuotta) 25 €
Health