Här till huvudinnehållet

Superbiljett

Superbiljett

Med superbiljett dyker du djupare! I paketet ingår entré till utställningen, Bakom kulisserna-turnén och en inspirerande guidebok.

Möt våra snabba revhajar, sympatiska rockor, de alltid ljuvliga sjöhästarna och många andra underbara havsdjur på din väg genom vår magiska utställning.

På Bakom kulisserna-turnén* dyker du in i hjärtat av vår verksamhet på en minnesvärd resa och får kika in i fiskkökets bakrum, ta en titt på maskinrummet som döljer en enorm mängd teknik och våra akvaristers laboratorium. När det kommer till karantän kommer du att få höra mer om hur våra djur tas om hand och hur pandorna i vårt bevarandeprojekt är relaterade till detta utrymme.

Vänligen observera att turenrutt har trappor mellan två våningar, så turen är tyvärr inte lämplig för personer med barnvagnar eller personer med nedsatt rörlighet. Rekommenderad åldersgräns för turen är 6 år.

Du får med också en härlig guidebok där hittar du utförlig information om akvariecentrets verksamhet och våra djur. Guideboken är en trevlig souvenir, som är ett nöje att läsa även hemma.

 

Superbiljett

  • Vuxen (15+ år) 28€
  • Barn (2–14 år) 25€
Köp Superbiljetten
Health