Här till huvudinnehållet

Vårt löfte

Till djuren ovanför och under ytan

Skyddsarbete på SEA LIFE

Vi på SEA LIFE i Helsingfors bryr oss om vattenmiljön och dess djur, förstås även om de djur som bor här hos oss.

Genom vår slogan BREED, RESCUE, PROTECT - strävar vi att erbjuda information och vetskap om djuren och deras livsmiljöer. I utställningen har vi ett dedikerat område för bl.a. räddade individer, som härstammar från hemakvarier eller andra utställningar. Vår personal berättar mer om djuren, och därmed hjälper att förstå och uppskatta djuren mer.

Förutom att SEA LIFE får miljoner besökare att bekanta sig med den otroliga undervattensvärlden har SEA LIFE-nätverket en viktig uppgift i arbetet att skydda haven och garantera en framtid till deras invånare. SEA LIFE ger information om haven och det viktiga skyddsarbetet kring haven. Förutom det har vi ofta olika peng- och namninsamlingar för att påverka beslutsfattare.  

SEA LIFE-kedjans egna välgörenhetsorganisation, The SEA LIFE Trust är grundat 2013 och är till för att stöda kampanjer och projekt, som hjälper till att skydda haven och dess invånare. Mer om SEA LIFE Trust kan man läsa här nedan, samt på deras hemsida.

Vi samarbetar även med ett flertal andra internationella organisationer, så som Marine Conservation, The Big Fish Campaign, och The Marine Conservation Society’s Good Fish Guide. Vi har även samarbete med lokala funktionärer som John Nurminen-stiftelsen, Högholmen och WWF Finland. 

Förutom detta, är vi med i WWF Green Office -miljöprogram, var vi strävar till att minska arbetsplatsens Koldioxidavtryck och till en rimlig konsumtion av naturresurser.

Mer om WWF Green Office
Brp Logo Tile

BREED, RESCUE, PROTECT

SEA LIFE har utvecklat ett system av skötselråd och bästa praxis, med hjälp av våra experter, som har flera års erfarenhet i djurskötsel.

Breed, Rescue, Protect

Slt Blue Green Whitebackground 290X290

SEA LIFE Trust

Organisationen är vår främsta samarbetsparner när det gäller skyddsarbete. Deras viktigaste uppgift är att skydda världens hav.

SEA LIFE Trust -organisationen

Turtle Icon Large

Skyddsarbete

SEA LIFE erbjuder en unik upplevelse under ytan. Under ditt besök hjälper vår sakkunniga och entusiastiska personal dig att dyka in i den fantastiska undervattensvärldens under.